Delije, dođite, već u subotu možemo da osvojimo titulu! Zvezdin Rus zove na Marakanu!

15.04.2023

06:57

0

Autor: 24sedam

Crveno-beli trenutno imaju 20 bodova više od narednog rivala

Delije, dođite, već u subotu možemo da osvojimo titulu! Zvezdin Rus zove na Marakanu!
Jegor Prucev - Copyright MN Press

Pravoslavni vernici će sutra proslaviti Uskrs, a uoči najradosnijeg praznika navijačima Crvene zvezde se obratio i Jegor Prucev. Fudbaler crveno-belih pozvao je navijače da narednog vikenda dođu na tribine "Rajka Mitića". U Beograd stiže TSC-a, a tada je moguća definitivna potvrda titule.34. po redu.

- Pred nama je kratak odmor koji će svima prijati. Praznično raspoloženje je već prisutno i to me veoma raduje. Uskrs je izuzetno bitan za mene i moju porodicu, kao i sve ljude koji su pravoslavne veroispovesti. Dobro raspoloženje očekujem da posle praznika prenesemo i na teren i iskoristimo prvu priliku da osvojimo nacionalno prvenstvo, a to je utakmica protiv TSC - kazao je Prucev za koga se (nezvanično) interesuje i Bazel.

Kao što je rečeno, protiv ekipe iz Bačke Topole je moguća odbrana titule.

- Čestitam zvezdašima predstojeći Uskrs, želim im da uživaju sa svojim porodicama, ali i da se već u subotu vidimo u velikom broju na stadionu “Rajko Mitić”. Njihova podrška će nam biti od velikog značaja, celu sezonu su bili naš dvanaesti igrač. TSC je ozbiljna ekipa, koja je u samom vrhu tabele i bori se za Evropu.

Svesni smo značaja te utakmice, možemo da osvojimo šestu uzastopnu titulu i obradujemo armiju navijača već na startu plej-ofa, verujem da će biti uz nas - zaključio je Prucev.

Podsetimo, pre početka plej-ofa Zvezda je osvojila 82 boda, dok TSC ima 62.

BONUS VIDEO

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike