Optimizam u Bajernu je sve veći – Kejn stiže, poznato je i kada!

15.07.2023

17:44

0

Autor: A. Š.

Nemački mediji tvrde da Bavarci imaju dobar osećaj, a insajderi bliski pregovorima otkrivaju i kada bi sve trebalo da bude ozvaničeno

Optimizam u Bajernu je sve veći – Kejn stiže, poznato je i kada!
Hari Kejn - Copyright Profimedia

Uz srpskog reprezentativca Dušana Vlahovića, najtraženija „roba“ na fudbalskom tržištu među napadačima ovog leta je Hari Kejn.

Engleski centarfor bio je velika želja Karla Anćelotija u madridskom Realu, međutim zbog prevelike otkupne cene za igrača koji ulazi u poslednju godinu ugovora Florentino Perez nije želeo da odlazećem strategu izađe u susret.

Kratko se spekulisalo da bi Mančester junajted mogao biti sledeća destinacija engleskog reprezentativca, međutim u priču je onda ušao Bajern i svi drugi klubovi ostali su po strani.

Pre nekoliko dana pojavile su se informacije kako je Kejn dao zeleno svetlo svojim zastupnicima da završe transfer sa nemačkim šampionom, koji je navodno dobio i usmeni pristanak od igrača.

Ipak, vlasnik Totenhema Danijel Levi poznat je kao izuzetno tvrd pregovarač i dosad nije želeo ni da pomisli da spusti cenu za svog kapitena kojeg, uzgred, svim silama pokušava da ubedi da stavi paraf na novu saradnju.

Deluje, međutim, da je Kejn rešen da promeni sredinu. Iskusni napadač želi da pređe u tim koji ima realne ambicije da se bori za trofeje, što Bajern sa Tomasom Tuhelom svakako jeste.

Nemačko izdanje „Skaj sporta“ tvrdi da među Bajernovim direktorima sve više raste optimizam da će Kejn ovog leta dobiti razumnu cenu, jer ni Levi ne želi da izgubi „kapitalca“ bez funte obezbeđenja. Šta više, insajderi upućeni u razgovore zainteresovanih strana očekuju da se posao kompletira u naredne dve do tri nedelje.

Ipak, Bajern ima i plan B. U slučaju da Kejn ne stavi paraf do kraja leta, Bavarci su ubeđeni da će ga za 12 meseci dobiti besplatno.

BONUS VIDEO

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike