Kejn je rekao DA Bajernu! Sledeći zadatak – dobiti zeleno svetlo od Totenhema za manje od 100 miliona evra!

27.06.2023

16:43

0

Autor: A. Š.

Ugledni „Bild“ tvrdi da je načelni dogovor napadača i Bavaraca postignut, te da nemačkom šampionu sada predstoji teži deo posla

Kejn je rekao DA Bajernu! Sledeći zadatak – dobiti zeleno svetlo od Totenhema za manje od 100 miliona evra!
Hari Kejn - Copyright Profimedia

Vri oko „Alijanc arene“. Deluje da ni dolazak Sadija Manea prošlog leta nije izazvao toliko pažnje oko minhenskog Bajerna, kao ovoletošnji potencijalni angažman Harija Kejna.

Bavarci žude sa izvornom devetkom. Odlazak u Barselonu Roberta Levandovskog u minula dva prelazna roka nisu uspeli da nadomeste zbog čega su čelnici kluba rešeni da u tekućem prelaznom roku konačno zatvore najveću rupu u timu Tomasa Tuhela.

Posle dugog većanja izbor je pao na Harija Kejna. U prvi mah delovalo je kao nemoguća misija, međutim pošto se u ponedeljak uveče pojavila informacija kako se reprezentativac Engleske predomislio vesti oko jedne od najvećih transfer bombi ovog leta nižu se kao na traci.

Najnovija glasi – Hari Kejn je rekao DA Bajernu! Urednik fudbalske rubrike u uticajnom „Bildu“ Kristijan Falk objavio je da su dve strane postigle načelan dogovor, te da su Kejnovi otac i brat u njegovo ime dali pristanak za selidbu u Minhen.

Ali, sada Bavarcima sledi znatno teži deo posla. Da ubede Totenhem i, pre svih, gazdu „pevaca“ Danijela Levija da pristane da proda svog kapitena godinu dana pre isteka ugovora.

Uticajni transfer insajderi objavili su, a „Bild“ njihova saznanja potrvrdio – prva Bajernova ponuda za Kejna teška 70 miliona evra glatko je odbijena. Međutim, nemački velikan je za teške pregovore izvukao najjaču artiljeriju koju poseduje, oformio je sedmočlanu komisiju u kojoj, između ostalih, sede nekadašnji najviši funkcioneri Uli Henes i Karl Hajnc Rumenige sa zadatkom da od Totenhema dobiju zeleno svetlo za realizaciju transfera za cenu manju od 100 miliona evra.

Jer, toliko Totenhem trenutno traži za Kejna… Zadatak težak, ali ne i nepremostiv… Sudeći po tekstovima koje „Bild“ pušta u poslednjih nekoliko sati, pitanje je trenutka kada će sjajni napadač da se ukrca u avion za Minhen…

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike