Kejn došao na pripreme Totenhema dok ga jure najveći: Tri kluba su u trci, ali ni matični nije voljan da ga pusti

12.07.2023

22:32

0

Autor: P.K.

Zaštitno lice londonskog tima nasmejan i raspoložen na pripremama

Kejn došao na pripreme Totenhema dok ga jure najveći: Tri kluba su u trci, ali ni matični nije voljan da ga pusti
Medison i Kejn na treningu - Copyright Profimedia

Hari Kejn se vratio u Totenhem na predsezonske pripreme dok tri kluba vode borbu za njegov potpis. Napadač je u sredu vratio na klupski trening uprkos neizvesnosti oko njegove budućnosti.

Kejn bi mogao da ima ključne razgovore s obzirom da su navodno zainteresovani Mančester junajted, Pari Sen Žermen i Bajern Minhen.

Junajted još uvek nije uputio ponudu, ali im je očajnički potreban napadač i ranije su ga povezivali sa klubom.

Radio Monte Karlo tvrdi da je Kejn PSŽ-ov glavni cilj i oni se pripremaju da ponude 85 miliona funti. Postoje spekulacije da bi klub iz Lige 1 mogao da proda Kilijana Mbapea ovog leta da ovaj sledećeg leta ne bi otišao bez obeštećenja.

To bi moglo da oslobodi prostor i obezbedi sredstva za Kejna.

Drugi izbor je napadač Juventusa, Dušan Vlahović, koji bi se popeo na prvo mesto ako Totenhem odbije da proda Kejna. Zanimljivo, i Bajernu je Duci druga opcija.

U međuvremenu, Bajern bi mogao da ponudi između 77 i 81 milion funti. Ekip navodi da bi Nemci čak mogli da idu do 85 miliona funti da bi obezbedili svoj glavni cilj.

Totenhem je odlučan da ne proda Kejna uprkos tome što mu je preostala samo jedna godina ugovora. Veruje se da su Spursi stavili cenu od 100 miliona funti na 29-godišnjaka da bi odvratili njegove "udvarače".

Navodno je Bajern Minhen već dva puta ovog leta ponudio 70 miliona funti za njega. Navodno su se razgovori između menadžera Tomasa Tuhela i Kejna već odvijali, a lični uslovi se ne smatraju problemom.

Međutim, predsednik Totenhema Danijel Levi i dalje se nada da klub može da zadrži napadača uz novi ugovor. Postoje sugestije da bi mu mogao biti ponuđen neverovatan novi ugovor koji bi mu donio 400.000 funti nedeljno. Ako bi prihvatio, Kejn bi postao drugi najplaćeniji igrač u Premijer ligi.

U međuvremenu, menadžer Totenhema Endž Postekoglu priznao je da nije dobio garancije za budućnost kapitena Engleske.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike