Ovo je najveća transfer sapunica leta! Pariz bruji: PSŽ počeo pregovore sa Totenhemom – Hari Kejn je najveća želja Luisa Enrikea!

10.07.2023

19:12

0

Autor: A. Š.

Engleski napadač u poslednjih nekoliko nedelja povezivan je sa madridskim Realom, Mančester junatedom i minhenskim Bajernom

Ovo je najveća transfer sapunica leta! Pariz bruji: PSŽ počeo pregovore sa Totenhemom – Hari Kejn je najveća želja Luisa Enrikea!
Hari Kejn - Copyright Profimedia

Prelazni rok je tek počeo, a Hari Kejn je u medijima već promenio četiri kluba. I to kakva! Kapiten Totenhema slovio je kao najveća želja Karla Anćelotija u Realu, posle toga je bio viđen u Mančester junajtedu, a potom je, navodno, dao reč i minhenskom Bajernu Kako se ništa od toga nije realizovalo, sada je najveći kandidat za njegov potpis Pari Sen Žermen!

Nije tajna da Bajern želi Kejna. Pregovori sa Totenhemom su u toku, ali su čelnici londonskog kluba na čelu sa Danijelom Levijem glatko odbili prve dve ponude Bavaraca.

Sve to želi da iskoristi PSŽ. Izvori bliski francuskom šampionu javljaju da je reprezentativac Engleske prioritetna želja novog trenera Luis Enrikea, te da je vlasnik „svetaca“ Naser Al Kelaifi već počeo razgovore sa Levijem.

Navodno, Kejnovi zastupnici su već bili u Parizu kako bi u direktnom kontaktu pregovarali o eventualnoj selidbi iskusnog napadača u „grad svetlosti“ i prvi utisci su da i te kako ima prostora da se posao završi na zadovoljstvo sve tri strane.

Kejn, kako pišu Francuzi, nije neosetljiv na interesovanje Luisa Enrikea, Totenhem ima veliki interes da ovog leta proda svog kapitena s obzirom da mu naredne godine u ovo vreme ističe ugovor, a uslovi koje Parižani nude sjajnom golgeteru su više nego zadovoljavajući.

Kejnu, prema saznanjima medija bliskih PSŽ-u, najviše smeta dužina potencijalne saradnje. Parižani mu nude ugovor na četiri plus jednu sezonu i 16 miliona evra godišnje plate, dok bi Englez više voleo trogodišnju saradnju.

Ono što bi mogla da bude velika prednost Parižana jeste i to što nisu direktan rival Totenhemu u nacionalnom šampionatu, kao i to što, kao neku vrstu kompenzacije, u London mogu da pošalju Fabijana Ruiza.

Na kraju, francuski mediji ističu suštinu – pregovori PSŽ-a i Totenhema traju. Ukoliko u transfer ne bude uključen španski vezista, teško je zamisliti da će biti ostvaren za manje od 100 miliona evra, a navodno je jedino sigurno da Al Kelaifi želi da ispuni veliku želju novom treneru, koji bi Kejna želeo da ima na raspolaganju već za predstojeću pripremnu turneju…

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike