Bajern u Londonu dobio mig zbog kojeg je sve stalo! Osimhen otpada, Bavarcima je sada prioritet kapitalac iz Premijer lige!

26.06.2023

20:45

0

Autor: A. Š.

Nemački mediji pišu da Hari Kejn nema ništa protiv selidbe u Minhen, te da su na Alijanc areni uvereni da mogu do kapitena Totenhema po razumnoj ceni

Bajern u Londonu dobio mig zbog kojeg je sve stalo! Osimhen otpada, Bavarcima je sada prioritet kapitalac iz Premijer lige!
Hari Kejn - Copyright Profimedia

Dugo je Hari Kejn, barem prema pisanju ostrvskih medija, insistirao na prelasku u Mančester junajted. Ipak, kako „crveni đavoli“ još nisu napravili konkretne korake kapiten Totenhema je počeo da šalje pozitivne signale i ostalim potencijalnim kupcima, a jedan od njih stigao je i do Minhena.

Kako piše nemačko izdanje „Skaj sporta“, čelnici Bajerna nedavno su ponovo proverili status engleskog reprezentativca, od čijih su zastupnika dobili zeleno svetlo za početak pregovora sa „pevcima“.

„Skaj“ dodaje da su Bavarci navodno dobili uveravanja da je „Alijanc arena“ primarna opcija za Kejna, ukoliko ovog leta napusti Totenhem i odluči se za selidbu u drugu zemlju.

Kod vodećih ljudi nemačkog šampiona vlada uverenje da bi Kejn mogao da im bude dostupan za manje od 100 miliona evra, međutim zvaničnog upita na adresi londonskog kluba još nema. Prema saznanjima nemačkih medija, o narednim koracima odgovorni u Bajernu trebalo bi da razgovaraju tokom ove nedelje, a „Skaj“ piše i da su Bavarci već obavestili okruženje Viktora Osimhena da od zajedničke saradnje ovog leta najverovatnije neće biti ništa.

Napadač Napolija dugo je figurirao kao jedno od prioritetnih rešenja minhenskog velikana tokom predstojeće letnje pijace, međutim tvrd stav prvog čoveka Napolitanaca Aurelija de Laurentisa oko Osimhenovog ostanka na „Maradoni“ samo je dodatno uticao na odluku Rumenigea i i Ulija Henesa da se okrenu Kejnu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike