Zvezdu čeka Liga šampiona, "Bekam" je spreman!

11.07.2023

00:44

0

Autor: 24sedam

Crveno-belima ostala još utakmica sa Fenerbahčeom

Zvezdu čeka Liga šampiona, "Bekam" je spreman!
Jovan Mijatović - Copyright FK Crvena zvezda

Fudbalerima Crvene zvezde je ostalo još da odigraju utakmicu sa Fenerbahčeom, na turniru u Sankt Peterburgu. Već su savladani Nefči i Zenit, pa će meč sa turskim velikanom biti poslednji pre povratka u Beograd.

Svi imaju želju da se nametnu novom šefu struke, Baraku Baharu. Tako je i sa mladim napadačem, Jovanom Mijatovićem.

- Odlično radimo, svi smo maksimalno fokusirani i željni da se nametnemo novom stručnom štabu. Pripreme su naporne, ali znamo da od septembra igramo Ligu šampiona i da je uslov za vrhunski fudbal da fizička sprema bude besprekorna.

Za sada sve protiče sjajno, uigravamo se, atmosfera je odlična i sve to se preslikava na terenu. Mislim da su i zvezdaši zadovoljni kako smo izgledali protiv Nefčija i Zenita - kazao je za klupski sajt Mijatović.

Već je jasno da Izraelac insistira na presingu.

- Presingom smo uspeli u obe utakmice da nadigramo rivala. Sve ono s treninga prenosimo na teren i to izgleda vrlo dobro, a podsećam da su još uvek pripreme i da možemo samo bolji da budemo. U sredu nas čeka utakmica sa Fenerbahčeom i naravno da želimo da osvojimo prestižan turnir.

I Mijatović već sad razmišlja o Ligi šampiona.

- Zvezdino sam dete, volim ovaj klub i naravno da sam uzbuđen što ćemo igrati Ligu šampiona. Već sad mislim o punoj Marakani… - završio je momak sa nadimkom Bekam.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike