Bahar nema razloga za nezadovoljstvo, tim igra presing i presing daje rezultate - Mitrovića hrabre golovi

08.07.2023

21:37

0

Autor: P.K.

Zvezda sada igra baš dobro i pobeđuje u nizu

Bahar nema razloga za nezadovoljstvo, tim igra presing i presing daje rezultate - Mitrovića hrabre golovi
Barak Bahar - Copyright FK Crvena zvezda

Sjajno igra Crvena zvezda od kada su počele pripremne utakmice. Posle velikog reseta u ekipi i dovođenja pojačanja, tim Baraka Bahara deluje odlično i pobeđuje u nizu.

Poslednja "žrtva" je Nefči, koji je pobeđen 4:0. To je četvrta pobeda u četiri utakmica ovog leta.

Bahar nema mnogo razloga za nezadovoljstvo.

- Lepo je pobediti i na drugoj utakmici turnira. Bilo je nešto drugačije, drugi stadion, ali ekipa je zadržala stav i kroz visok presing smo uspeli da kontrolišemo dešavanja na terenu. Došli smo i uradili ono što smo želeli, odigrali dobro i pobedili, tako da sam zadovoljan.

Presing je sada postao prepoznatljivo Zvezdino oružje.

- Videli smo sve ono što radimo na treninzima da igrači još bolje nego prošli put, sprovode u delo. Cilj je da iz utakmice u utakmicu napredujemo i radićemo na tome. Raduje me što golmani nisu imali posla, bila je samo jedna odbrana, a uzrok tome je da su igrači napadali kroz presing.

Posebno ga raduju golovi Šljivića i Mitrovića.

- Drago mi je što su se mladi fudbaleri - Šljivić i Mitrović upisali u strelce, verujem da je to najzanimljivije navijačima. Ipak, bitno je da i iskusniji postižu golove i da imamo balans - podvukao je Bahar.

Mitrović je blistao na meču, a upisao je gol i asistenciju.

- Lepo smo počeli utakmicu, rano došli do pogotka, zatim i udvostručili prednost, i potom nastavili da kontrolišemo utakmicu do samog kraja. Odigrali smo sjajno - rekao je Mitrović.

Mladi ofanzivac tvrdi da sve ovo dobro utiče na njegovo samopouzdanje.

- Bukari mi je lepo dodao, odigrao sam "1 na 1", i na individualni kvaltiet ušao u kazneni prostor i levom pogodio bliži ugao. Znače mi golovi, ali i asistencije, sve to utiče na samopouzdanje. Bitno je da se maksimalno spremim. Pripreme su uvek teške, ali sve ide u dobrom smeru. Želimo da pobedimo i narednu utakmicu i osvojimo turnir.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike