Vlahović je Poketinova meta! Juventus dobija prvu zvaničnu ponudu za Srbina – pregovori počinju sledeće nedelje!

09.07.2023

21:26

0

Autor: A. Š.

Italijanski mediji javljaju da je za srpskog reprezentativca zagrizao londonski premijerligaš, te da se konkretna ponuda sprema

Vlahović je Poketinova meta! Juventus dobija prvu zvaničnu ponudu za Srbina – pregovori počinju sledeće nedelje!
Dušan Vlahović - Copyright Profimedia/Isabella Bonotto/Anadolu Agency

Mnogo se prašine diže oko Dušana Vlahovića poslednjih meseci u Italiji. Srpski napadač neretko je u poslednje vreme bio meta kritika zbog onoga što je pružao u dresu "stare dame“, ali mu svakako nije išlo na ruku ni to što su stvari oko torinskog velikana bile, blago rečeno, kritične.

Odlazak kompletnog rukovodstva kluba na čelu sa prvim čovekom Andreom Anjelijem zbog finansijskih malverazcija i te kako je uzdrmalo tim Masimilijana Alegrija, koji će u nastupajućoj sezoni biti žrtva takvog načina poslovanja jer neće moći da igra takmičenja pod okriljem UEFA.

Sve to i te kako utiče na status jednog od najplaćenijih igrača Juventusa, pa se poslednjih nedelja sve češće i glasnije spekuliše o Vlahovićevom odlasku sa „Alijanc stadiona“ posle samo godinu i po dana u crno-belom dresu.

A gde bi igrač takvog kalibra mogao da završi nego u Premijer ligi. Većina najbogatijih ostrvskih klubova već je više ili manje puta dovođena u vezu sa srpskim reprezentativcem, koji je konačno dobio konkretnog potencijalnog kupca.

Kako piše italijanski „Kalčomerkato“, čelnicima Juventusa stigla je najava iz Londona da su predstavnici Ćelsija spremni za početak pregovora, a prema saznanjima novinara Alfreda Pedule zvanični razgovori dva kluba počeće sledeće nedelje.

Juventus navodno ne želi da proda Vlahovića ispod 75 miliona evra, ali to izvesno ne znači da nema dovoljno prostora za postizanje dogovora, ponajviše imajući u vidu finansijsku, ali i takmičarsku situaciju, „stare dame“ pred nastupajuću sezonu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike