Legenda udarila na Vlahovića! Težak je dres Juventusa, morao je nekad i da šutne na gol!

10.03.2023

11:51

0

Autor: G. F.

Čuveni Del Pjero kritikuje srpskog napadača, ali naglašava da sigurno ima kvalitet

Legenda udarila na Vlahovića! Težak je dres Juventusa, morao je nekad i da šutne na gol!
Dušan Vlahović - Copyright Profimedia/Massimiliano Ferraro/Medialys Images/Alamy Live News

Ostvarili su fudbaleri Juventusa pobedu nad Frajburgom od 1:0 u prvom meču osmine finala Lige Evrope, ali je srpski reprezentativac Dušan Vlahović još jednom ostao bez postignutog gola.

Zbog toga se napadač Stare dame ponovo našao na meti kritičara, čak i od legendarnog Alesandra del Pjera. Doduše, njegova kritika je zapravo pokazatelj koliko ceni srpskog napadača.

- Nije mi se svidela Dušanova partija. Možda je to psihološki uticaj koji mu nije od pomoći. Možda zato što je dres Juventusa izuzetno težak i uvek se više broje utakmice u kojima ne postignete gol. Svi smo svesni da poseduje kvalitet da trese mreže - rekao je Del Pjero, pa pojasnio:

- Nije mi se dopalo što iz nekih situacija nije makar šutirao na gol! Važno je da Vlahović uživa poverenje trenera Alegrija i navijača. Samo neka ostane miran i nastavi da radi.

A na pomenuto poverenje Vlahović uvek može da računa. Vidi se to i iz Alegrijevih komentara.

- Važno je da Dušan ostane miran na terenu. Golovi će stići! Možda već u nedelju protiv Sampdorije. Mi stvaramo veliki broj šansi, ali je procenat iskorišćenosti nizak. Treba nam više odlučnosti kada se prilika ukaže. To je stvar samopouzdanja i zato nam je duel sa Sampdorijom važan. Važno je da osvojimo tri boda na našem stadionu - zaključio je trener Stare dame.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike