Poketino vraća titulu Čelsiju! Došao sam u najveći klub Premijer lige u poslednjih 15 godina!

04.07.2023

11:24

0

Autor: G. F.

Novi menadžer Plavaca veruje da su navijači uzbuđeni pred novu sezonu

Poketino vraća titulu Čelsiju! Došao sam u najveći klub Premijer lige u poslednjih 15 godina!
Maurisio Poketino - Copyright Profimedia

Posle izuzetno loše sezone koju su završili na 11. mestu u Premijer ligi, čelnici Čelsija odlučili su se za kompletno renoviranje tima.

Na mesto menadžera postavljen je iskusni Maurisio Poketino, koji je u karijeri vodio Espanjol, Sautempton, Totenhem i PSŽ.

Posle prvog radnog dana Poketino je iznenadio mnoge svojim samouverenim stavom pred novu sezonu.

 

 

- Čelsi je jedan od najvećih klubova na svetu. Bilo je lako odlučiti se da dođeš ovde. Srećan sam i uzbuđen. Danas se počelo u trening centru sa upoznavanjem osoblja. Želim da vratimo sreću u ovaj veliki klub - rekao je Argentinac za Skaj sport, pa imao i poruku za sve navijače Plavaca:

- Vredan rad, stil igre po ukusu navijača i naravno pobede, što je glavno kroz Čelsijevu istoriju. U poslednjih 10, 12, 15 godina Čelsi je najveći klub u Premijer ligi, koju jako dobro poznajem. Zna se šta znači Čelsijeva kultura. Verujem da su navijači uzbuđeni što su opet na putu ka pobedama. Sviđa mi se što ću raditi sa mladim timom, uz drugačiji metod nego ranije. Moramo da vredno radimo, uz odličnu atmosferu na terenu, i tako da formiramo šampionski tim u narednih nekoliko godina.

Po društvenim mrežama već su krenule pošalice na račun izajve o najboljem klubu, a na Poketinu je da pokaže kako nije govorio u prazno i da na zaista napravi moćan Čelsi kakav smo u prošlosti gledali.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike