Oko Srbina se gradi nova era Reala! Don Florentino presekao - Benzema, Modrić i Kros igraju poslednji ples u Madridu!

26.05.2023

18:11

0

Autor: A. Š.

Na Bernabeuu se spremaju velike promene, reprezentativac Orlova bi mogao da bude jedna od glavnih poluga „novih“ Los blankosa

Oko Srbina se gradi nova era Reala! Don Florentino presekao - Benzema, Modrić i Kros igraju poslednji ples u Madridu!
Karim Benzema i Luka Modrić - Copyright Profimedia

Gubitak nacionalnog i kontinentalnog trona neće proći bez posledica na stadionu „Santijago Bernabeu“. Španski mediji pišu, Florentino Perez je prelomio da je vreme za stvaranje novih „Los blankosa“, pa su Karim Benzema, Luka Modrić i Toni Kros već obavešteni da igraju poslednji ples u Madridu.

Godinama unazad udarni trio „kralja“ uskoro će potpisati nove, jednogodišnje, ugovore sa Realom i na kraju sledeće sezone biće slobodni u izboru nove sredine.

Piše to „El Nacional“ i dodaje da je francuski napadač jedini želeo ugovor na dve sezone, što je Don Florentino odbio i bacio se na ekspresnu potragu za napadačem koji bi naredne sezone trebalo da stasava uz Benzemu i potom preuzme njegovu ulogu koja je, pogotovo od odlaska Kristijana Ronalda, bila nemerljiva u svim uspesima Madriđana.

Isti izvor navodi da je prvi pik Reala za novog napadača Dušan Vlahović. Dugo već traju spekulacije o koketiranju dve strane i deluje da je u tim pričama bilo i te kako istine.

Nije tajna da bi Vlahović rado napustio Juventus, tim pre što „stara dama“ naredne sezone izvesno neće igrati u Ligi šampiona. Nije tajna ni da velikan iz Torina ne bi imao ništa protiv takavog epiloga ukoliko budu u prilici da vrate najveći deo novca uloženog u Ducijevo dovođenje iz Fiorentine pre godinu i po dana.

„El Nacional“ dodaje i da bi u ceo posao Real mogao da uključi nekadašnju Juventusovu želju Brahima Dijaza, koji se trenutno nalazi na pozajmici u Milanu. Na kraju, Katalonci ističu da bi potencijalno rešenje za najistureniji deo tima Real mogao da potraži i u Napulju, ali im problem predstavlja činjenica da prvi čovek Napolija Aurelio de Laurentis nema nameru da Viktora Osimhena pusti za manje od 80 miliona evra, kao i to što bi u konkurenciji mogli da imaju, u ovom trenutku verovatno platežno moćnije, PSŽ i Čelsi.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike