Partizanu se crta najzvučniji transfer leta! Dete Humske ostalo bez kluba, da li je vreme za ispravljanje velike nepravde?

30.06.2023

19:58

0

Autor: A. Š.

Stvara se prilika da se iskusni defanzivac i potencijalni reprezentativac Srbije posle više od jedne decenije vrati kući

Partizanu se crta najzvučniji transfer leta! Dete Humske ostalo bez kluba, da li je vreme za ispravljanje velike nepravde?
Matija Nastasić - Copyright MN Press

Možda organizaciona i finansijska situacija ne dozvoljavaju Grobarima maštanje o „luksuznim“ pojačanjima, ali daleko od toga da u Humskoj ovog leta ne može doći do zvučnih transfera. Jedan se Partizanu upravo sam nacrtao, pošto je Majorka objavila da neće produžiti saradnju sa Matijom Nastasićem.

Iskusni defanzivac imao je opciju da još jednu sezonu provede u španskom klubu, međutim čelnici Majorke odlučili su da je ne iskoriste, pa je tako potencijalni srpski reprezentativac postao slobodan igrač.

I upravo je to karta koja bi mogla da bude presudna da se nekadašnje dete Partizana vrati kući. I ujedno da se prema njemu ispravi svojevrsna nepravda, s obzirom da kao jedan od najtalentovanijih fudbalera u svojoj generaciji u tom trenutku nije upisao debi u seniorskom timu Valjka.

Podsetimo, tadašnje rukovodstvo Partizana na čelu sa Draganom Đurićem odlučilo je da Nastasića proda u trenutku kada je iz omladinskog pogona trebalo da zakorači na veliku scenu. Stigao je prvo u Fiorentinu, čiji je dres nosio u dva navrata, a u karijeri je nastupao za Mančester siti, Šalke, i Majorku u sezoni za nama.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike