Partizanova letnja pijaca radi punom parom! Sledeće pojačanje stiže iz Belgije!

16.06.2023

16:42

0

Autor: A. Š.

U danu kada su završili dolazak Nikole Antića i odlazak Hamidua Traorea, crno-beli na pragu angažovanja veziste rodom iz Senegala

Partizanova letnja pijaca radi punom parom! Sledeće pojačanje stiže iz Belgije!
Frenk Kanute - Copyright Profimedia

Partizanu je potreban generalni remont. Kako u svlačionici, tako i u kancelarijama. I dok se u krugovima koji odlučuju ne stvori povoljna klima da se dozvoli promena klupskog rukovodstva koje je u crno-beloj javnosti odavno izgubila svaki kredibilitet, započeta je rekonstrukcija igračkog kadra.

U danu kada je završen prvi letnji novajlija Nikola Antić, Humsku je napustio i treći igrač iz sezona koja će crnim slovima ostati zapisana u trofejnoj istoriji Partizana.

Posle Ljubomira Fejse i kapitena Slobodana Uroševića, crno-belu stranu Topčiderskog brda iza sebe je ostavio i Hamidu Traore.

Takođe, portal „Telegraf“ navodi još dva potencijalna transfera u Humskoj. Dosadašnji prvi čuvar mreže Aleksandar Popović dobio je zeleno svetlo da promeni sredinu ukoliko mu stigne odgovarajuća ponuda, dok bi opremu Partizana uskoro trebalo da zaduži Frenk Kanute.

Senegalac igra na poziciji zadnjeg veznog i pod ugovorom je sa Serkl Brižom do kraja sledeće sezone. Ipak, prema saznanjima beogradskog portala, to ne bi trebalo da bude prevelika prepreka ka realizaciji posla, tim pre što sam fudbaler zainteresovan za dolazak u Beograd.

Kanute (24) je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Sošou, ali i pred standardne uloge francuski klub nije se odlučio da ga otkupi zbog toga što nije uspeo da se vrati u Ligu 1.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike