Ko će ostati u Partizanu? Humsku napušta još jedan vezista i to besplatno!

26.06.2023

19:00

0

Autor: A. Š.

Crno-bele očigledno očekuje velika rekonstrukcija tima, ali ovo što se trenutno dešava u Humskoj nikako ne uliva poverenje armiji navijača

Ko će ostati u Partizanu? Humsku napušta još jedan vezista i to besplatno!
Andres Kolorado, Danilo Pantić i Aleksandar Filipović - Copyright MN Press

Burno je na crno-beloj strani Topčiderskog brda. Donekle i očekivano s obzirom na razočaravajuću sezonu završenu bez trofeja i na, za veličinu kluba, sramotnom četvrtom mestu Superlige.

Ipak, bura ne ide u pravcu u kojem je armija Partizanovih navijača očekivala. Umesto da oduva čelnike kluba koji su odavno izgubili svaki kredibilitet među svima kojima su crno-bele boje pri srcu, jedan po jedan iz Humske odlaze igrači a novi nisu ni na vidiku.

Trener Igor Duljaj, zasad, u odnosu na prošlu sezonu neće računati na Slobodana Uroševića, Hamidua Traorea, Ljubomira Fejsu i Rikarda Gomeša, čijim će stopama sva je prilika krenuti i Andres Kolorado.

Visoki vezista stigao je zimus u Partizan na jednogodišnju pozajmicu iz kolumbijske Kortulue, ali će posle samo pet meseci napustiti crno-bele i preseliti se u Meksiko! To javlja novinar tamnošnjeg „Super Deportiva“ Sezar Luis Merlo, koji je objavio da Kolumbijac završava poslednje detalje trogodišnjeg ugovora sa Nekaksom.

Nije Kolorado ostavio bog zna kakav utisak u prethodnih nekoliko meseci, ali daleko od toga da u nekoliko navrata nije nagovestio da ima potencijal za crno-beli dres u kojem je za 14 utakmica postigao jedan gol i imao jednu asistenciju.

Ipak, odgovorni u Humskoj su procenili da je bolje da se sa Koloradom rastanu šest meseci pre kraja dogovorene pozajmice, pa sada ostaje da se vidi koga će sportski sektor Valjka angažovati kako bi popunio rupe nastale u manevarskom delu ekipe.

Dosad je opremu Partizana zadužio Nikola Antić, a uskoro se očekuje da to uradi i Frank Kanute čiji se dolazak u Beograd na promociju očekuje svakog dana.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike