Možda se vidimo ponovo, Partizan zaslužuje mnogo bolju poziciju! Rikardu teško da kaže zbogom! (VIDEO)

25.06.2023

13:08

0

Autor: A. S.

Najbolji strelac u istoriji crno-belih emotivno doživljava odlazak iz Beograda

Možda se vidimo ponovo, Partizan zaslužuje mnogo bolju poziciju! Rikardu teško da kaže zbogom! (VIDEO)
Rikardo Gomeš - Copyright MN Press

Rikardo Gomeš je u Partizanovom dresu odigrao ukupno tri sezone i juče je po drugi put napustio Humsku. Bilo je emotivno na rastanku sa saigračima i stručnim štabom, a napadač sa Zelenortskih ostrva je naveo da će se možda, jednog dana, ponovo vratiti.

On će karijeru nastaviti u katarskoj ekipi Al Šamal, sa kojom je potpisao ugovor na tri sezone.

- Pomalo je tužno, jer sam ovde već dugo. Imam prijatelje ovde, ne samo među igračima, već i stručnim štabom, ljudima koji ovde rade, mnogo je njih… Ovde se osećam kao kod kuće. U takvim momentima je zaista teško reći „zbogom“ i oprostiti se. Ali moramo da se okrenemo dobrim stvarima, za mene i za klub, jer ovaj klub to zaslužuje - istakao je Rikardo, pa dodao:

- Zaslužuje da bude na mnogo boljoj poziciji nego što smo bili i verujem da će ove sezone biti mnogo bolje. Očekujem i želim najbolje klubu i svim zaposlenima ovde.

Rikardo je za tri sezone u crno-belom dresu, postigao 92 gola, na 151 utakmici, uz 19 asistencija i tako se upisao u istoriju kao najbolji stranac po broju postignutih golova u jednoj sezoni.
 
Za klupski sajt je potom izdvojio i jednu utakmicu, onu, najomiljeniju.

- Izabrati samo jednu je teško, ali ako moram da izaberem, to je onda protiv Sparte prošle godine, kod kuće. Bila je sjajna atmosfera, stadion je bio pun, postigao sam dva gola i prošli smo u sledeću rundu Lige konferencije. Kao što sam rekao, mnogo ih je, ne mogu da izaberem, ali je ta bila dobra sa lepim uspomenama.

Na kraju, imao je i poruku za navijače i zagolicao maštu.
 
- Želim da im se zahvalim za svu ljubav i podršku koju su mi pokazivali od prvog dana kada sam ovde došao, za to što su me poštovali. Trudio sam se da dam najbolje od sebe, a kao igraču, najbolje mesto da navijačima pokažete poštovanje je teren. Pružio sam sve od sebe. Želim da im se zahvalim na svemu i ko zna, možda se jednog dana vidimo opet!

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike