Partizan prodao najboljeg – Rikardo Gomeš napušta Humsku po drugi put!

23.06.2023

21:55

0

Napadač sa Zelenotrskih ostrva završio je povratnički mandat u crno-belom dresu

Partizan prodao najboljeg – Rikardo Gomeš napušta Humsku po drugi put!
Rikardo Gomeš - Copyright MN Press

Čelnici Partizana kao da ni ne pokušavaju da naprave tim koji će biti iole konkurentat Crvenoj zvezdi na domaćoj sceni. Sve što poslednjih meseci rade predsednik Milorad Vučelić i generalni direktor Miloš Vazura ne može nikako da pruži spokoj armiji navijača do srži razočaranih u ono što se već izvesno vreme dešava na crno-beloj strani Topčiderskog brda.

Potvrdu uvodne rečenice ovog teksta daje i saznanje portala „Telegraf“, koji je u petak objavio da je Partizan prodao najboljeg igrača u poslednje dve sezone Rikarda Gomeša.

Napadač sa Zelenortskih ostrva pogotovo u sezoni za nama bio je retka, ako ne i jedina, svetla točka crno-belih. Ipak, to očigledno nije bio dovoljan razlog rukovodećem tandemu barem da pokušaju da zadrže najboljeg strelca, koji će prema pisanju beogradskog portala karijeru nastaviti u Kataru.

- Ime kluba, na insistiranje upravo zainteresovane strane iz Katara, ostaće tajna do subote, ali je u načelu sve dogovoreno, potpisano i ostali su samo još sitni detalji kako bi posao bio kompletiran – objavio je Telegraf, otkrivši da će klub iz Humske od ovog transfera prihodovati 1.5 miliona evra.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike