Rikardo nije uspeo da zadrži suze na oproštaju od Partizana! Teško mi je da napustim klub, napravio sam svoj život ovde! (VIDEO)

25.06.2023

09:57

0

Autor: A. S.

Bilo je emotivno na treningu crno-belih

Rikardo nije uspeo da zadrži suze na oproštaju od Partizana! Teško mi je da napustim klub, napravio sam svoj život ovde! (VIDEO)
Rikardo na oproštaju - Copyright Printscreen/YouTube/FK Partizan Beograd

Rikardo Gomeš je po drugi put napustio beogradski Partizan i ovog puta uz emotivne reči i suze.

Iskusni napadač karijeru će nastaviti u katarskom Al Šamalu, a u subotu je odradio poslednji trening u crno-belom dresu, nakon čega se obratio doskorašnjim saigračima i stručnom štabu.

Nakon pozdrava sa saigračima koji su na pripremama i govora koje su održali i trener Igor Duljaj i Bibars Natho, Rikardo je dobio na poklon dres sa svojim prezimenom koji su potpisali svi saigrači.

- Naš Rikardo, koji je proveo najlepše godine u Partizanu, fizički odlazi, ali će uvek biti u našim srcima. Mnogo je dao Partizanu i Partizan njemu. U svoje lično ime mu se zahvaljujem što je bio deo Partizana, naše porodice, što je imao iskren i pošten odnos prema grbu – što je najvažnije. Svi znamo da su vrata Partizana uvek otvorena za dobre ljude i dobre igrače - rekao je trener Igor Duljaj, dok je u istom smeru nastavio i Bibras Natho:

 
- Kao – prvo hvala ti, posebno jer imamo ovde mnogo mladih igrača koji mogu da nauče o tvom stavu, o tome kako se za svaki uspeh bori i radi naporno i voli ovaj klub!
Za mene, ti nisi samo igrač ili saigrač, ti si moj prijatelj za čitav život! Naše porodice su bile zajedno i želim ti sve najbolje. Ovo je za mene veoma tužan dan, a sa druge strane sam veoma srećan i ja i saigrači ti želimo sve najbolje i volimo te!
- istakao je Izraelac.

A onda se on obratio prisutnima, međutim, savladale su ga emocije, pa su krenule i suze.

- Hvala vam na svemu. Teško mi je da napustim ovaj klub, jer sam napravio svoj život ovde. Bio sam ukupno tri sezone ovde, ali za mene je to delovalo kao da sam 15 godina igrao ovde - rekao je između ostalog Rikardo.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike