JSD Partizan: Predstavnici FK Partizan konstantno podnose tužbe protiv nas, a pred APR kažu da su istupili iz našeg sportskog društva

22.06.2023

15:25

0

Autor: D. P.

JSD ima pravo žalbe

JSD Partizan: Predstavnici FK Partizan konstantno podnose tužbe protiv nas, a pred APR kažu da su istupili iz našeg sportskog društva
partizan proslava (17) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Povodom informacije da je Prvi osnovni sud navodno usvojio tužbeni zahtev FK Partizan kojom se poništavaju odluke Skupštine JSD Partizan od 13. septembra 2022. godine o izboru novog rukovodstva sportskog društva, došla je reakcija druge strane.

U saopštenjem JSD Partizan, koje prenosimo u celosti, poručuje se sledeće:

- Imajući u vidu da advokati Sportskog društva Partizan još uvek nisu dobili pismeni otpravak presude, u ovom trenutku možemo samo da vas informišemo da je u pitanju prvostepena presuda koja se odnosi na skupštinu Sportskog društva Partizan koja je održana dana 13.09.2022. godine, a kojom je samo delimično usvojen tužbeni zahtev i na koju imamo pravo žalbe, kao i da je novo rukovodstvo Sportskog društva Partizan izabrano na sednici skupštine dana 17.03.2023. godine, a na osnovu koje je predsednik Ostoja Mijailovic registrovan u Agenciji za privredne registre - kaže se u saopštenju JSD Partizan i dodaje:

JSDPartizan.rs
JSD Partizan

- Posebno naglašavamo da predstavnici Fudbalskog kluba Partizan konstantno podnose tužbe protiv Sportskog društva Partizan navodeći da su članovi istog, dok u javnosti i pred Agencijom za privredne registre iznose informacije da su istupili iz Sportskog društva Partizan, odnosno da nisu više njegov član, čime namerno dovode u zabludu kako državne organe, tako i navijače Partizana.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike