Ogrejaće, obasjaće... Vreme je da s Partizanom osvojim duplu krunu i osvojiću je!

29.05.2023

12:19

0

Autor: G. F.

Mladi Mateja Stjepanović pun optimizma posle debija za crno-bele

Ogrejaće, obasjaće... Vreme je da s Partizanom osvojim duplu krunu i osvojiću je!
Mateja Stjepanović sa navijačima - Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana završili su sezonu daleko od očekivanja, malo je falilo da im se desi da ostanu i bez Evrope u narednoj sezoni.

Muke sa Upravom koja i dalje čuva svoje fotelje i ne misli na dobrobit kluba uticale su i na igrače, koji su zbog serije očajnih igara i rezultata Superligu završili na 4. mesto, a ispustili su i bar još jednu rundu u Ligi konferencija.

Sve je to sada već prošlost, a o budućnosti uveliko misli mladi fudbaler Mateja Stjepanović, koji je sa omladincima osvojio titulu prvaka države i imao tu čas da Rikardu Gomešu uruči priznanje za igrača sezone. Odmah zatim debitovao je za seniorski tim "crno-belih" na utakmici između Partizana i Voždovca.

- Želeo bih da se zahvalim šefu Igoru Duljaju na ukazanom poverenju. Neverovatan je osećaj debitovati za Partizan i to pred navijačima, na našem stadionu. Ovim sam ostvario svoj dečački san, ali ovo je tek početak, ne zadovoljavam se postignutim! Na meni je da radim još više i da pokažem zašto sam ovde. Sve je, naravno, motiv za više i bolje - rekao je Stjepanović za zvanični sajt Partizana.

On je istakao da mu je bila čast da uruči Rikardu nagradu za najboljeg igrača sezone. 

- Znamo koliko je dao Partizanu, koliko voli i klub i našu zemlju i za nas je to samo podstrek da, i kada je teško, nastavimo dalje. Rikardo je svima uzor i prema svima se ponaša i očinski i drugarski, pun empatije - dodao je mladi fudbaler Partizana.

Omladinci Partizana su osvojili titulu šampiona posle 13 godina i prvi put u istoriji izborili Ligu šampiona za igrače do 19 godina.

- U Partizanu sam osvojio sve što sam mogao do sada. I pionirsku i kadetsku i omladinsku ligu, sada je vreme da osvojim duplu krunu sa Partizanom. To mi je sledeći cilj i ostvariću ga. Bilo je pozitivne treme, jedva sam čekao da zakoračim na teren. Zadovoljan sam svojom igrom. Jedva čekam sve što sledi. Ogrejaće, obasjaće - zaključio je Stjepanović.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike