Piksi se zadovoljan vraća iz Bugarske: Ovo je veliki bod kako je moglo da se završi!

20.06.2023

23:13

0

Autor: A. Š.

Selektor Srbije nije bio previše razočaran izdanjem svojih izabranika u Razgradu

Piksi se zadovoljan vraća iz Bugarske: Ovo je veliki bod kako je moglo da se završi!
Dragan Stojković Piksi - Copyright MN Press

Orlovi su nastavili put ka predstojećem EP. I u trećem meču kvalifikacija za Euro, Srbija je ostala neporažena, mada su je u Bugarskoj od toga delile sekunde.

Ipak, golom Darka Lazovića u šestom minutu nadoknade vremena izabranici Dragana Stojkovića uspeli su da izbegnu neuspeh u Razgradu, što je kod selektora bio i najjači utisak posle meča.

- Kako je moglo da se završi, ovo je veliki bod. Teška utakmica, što smo i očekivali. Svi su govorili da su mlad tim, znate kako to kod nas ide, ali ja sam znao da će biti veoma teško. Generalno, bilo je puno grešaka u lakim dodavanjima, što je dodatno otežavalo našu igru, ali ovaj bod je na kraju došao i moramo da budemo zadovoljni s njim – rekao je Piksi za TV Arena sport.

Kadrovski problemi i kraj sezone bez dileme su uticali na ne baš sjajno izdanje Orlova, koji su na individualni kvalitet iskusnog ofanzivnog veziste došli do vrednog boda.

- Pričajući sa igračima, svi su istog mišljenja. Kraj je sezone, puno njih je van forme ili ne baš u punom trenežnom ciklusu. Ali, kada izađete na teren to vas niko ne pita i morate da date sve od sebe. Dosad smo odigrali tri utakmice, od toga dve na strani. Uzeli smo tamo četiri boda, kod kuće tri, iako bih bio mnogo zadovoljniji da smo pobedili večeras. Ali, s obzirom na kadrovske probleme, pogotovo na napad, ovaj bod je zaista veliki – istakao je Dragan Stojković Piksi.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike