Krstajić i Bugari ostali bez celog plena! Nesrećno, nismo zaslužili!

20.06.2023

23:09

0

Autor: D. N.

Darko Lazović dao gol u šestom minutu nadoknade

Krstajić i Bugari ostali bez celog plena! Nesrećno, nismo zaslužili!
Krstajić i Stojković - Copyright MN Press

Mladen Krstajić ima za čime da žali, pošto je njegova selekcija, Bugarske ispustila pobedu u šestom minutu sudijske nadoknade. Srbija je tako uspela da izbori remi u utakmici kvalifikacija za EURO 2024.

Na konstataciju novinara TV Arena sport da je ovo bilo najbolje izdanje njegovog tima uzvratio je...

- Ne bih se složio da je najzrelija i najkvalitetnija, odigrali smo kvalitetno i protiv Crne Gore. Nismo zaslužili da izgubimo utakmicu, nesrećno smo primili smo gol iz neke greške. Jedino što mogu da kažem, za ove četiri utakmice, da smo jedino zakazali u prvom poluvremenu u Mađarskoj. Nažalost, ovi mladi momci, to se njim i može desiti, jer tek stasavaju kao fudbaleri, gde u svojim klubovima pojedinci i ne igraju.

To su stvari za koje treba vreme, samo što ljudi u Bugarskoj neke stvari ne shvataju. Jer, kao i u Srbiji, ima velikih stručnjaka u bekstejdžu, ali kada izađu na teren ne pitaju se ništa - kazao je Krstajić čiji tim iz četiri meča ima dva boda.

- Kada je grupa izvučena rekao sam da je Srbija favorit broj jedan, pred Mađarske, Crna Gora je kvalitetna… Mi smo podmladili ekipu, sa 15 novih igrača koji ne igraju u svojim klubovima u Bugarskoj. Mi nemamo igrače iz ekstra klase iz Lige petica, to su momci koji imaju kvalitet, ali im treba vreme - zaključio je nekadašnji selektor Srbije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike