Orlovi, stigle dobre vesti iz Kaunasa! Ovakav rezultat Bugarske i Litvanije nam baš odgovara!

17.06.2023

16:42

0

Autor: D. N.

Ekipa Mladena Krstajića prilično dugo igrala sa fudbalerom više, meč u Razgradu u utorak

Orlovi, stigle dobre vesti iz Kaunasa! Ovakav rezultat Bugarske i Litvanije nam baš odgovara!
Detalj iz utakmice Litvanija - Bugarska - Copyright Tanjug/AP Photo/Mindaugas Kulbis

Fudbalske reprezentacije Litvanije i Bugarske odigrale su kvalifikacionu utakmicu za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, a rezultat je bio 1:1.

Tako sada Bugari koje predvodi nekadašnji selektor Srbije Mladen Krstajić ima samo jedan bod iz tri utakmice. A upravo će naši susedi biti rival selekciji Srbije u utorak. Litvanci su pretposlednji sa bodom iz dva duela, pa ovakav ishod odgovara "orlovima" Dragana Stojkovića Piksija.

Poveo je domaćin već u 15. minutu, golom Edvinasa Girdvainisa, a samo dva minuta kasnije krenulo je loše po njih. Direktan crveni karton je dobio Justas Lasickas. Bivši igrač Voždovca nije se mnogo bunio svestan da je odluka sudije iz Danske Sundberga bila ispravna.

Već u 27. minutu, Marin Petkov je izjednačio na 1:1 i to je bio i konačan rezultat. Do kraja meča u Kaunasu je bilo izglednih prilika, ali ne i golova.

Mada gosti ne mogu da budu zadovoljni. Imali su igrača više od 17. minuta, posed lopte 62 odsto, 20 kornera i devet šuteva u okvir gola.

Ali to nisu realizovali, tako da će Krstajić verovatno biti na novom udaru kritika, pošto javnost u Bugarskoj nije zadovoljna rezultatima.

Standings provided by Sofascore

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike