Partizan se sprema za novi tango smrti! Mezimac Grobara se vraća u crno-beli dres? Daleko – jeste, nemoguće - nije!

05.06.2023

21:17

0

Autor: A. Š.

Napadač bio na stadionu u Humskoj, razgovori obavljeni, opcija je pozajmica

Partizan se sprema za novi tango smrti! Mezimac Grobara se vraća u crno-beli dres? Daleko – jeste, nemoguće - nije!
Uroš Đurđević i Leonardo - Copyright MN Press

Partizanu preti crna rupa! Sa trenutnim rukovodećim kadrom, na čelu sa predsednikom Miloradom Vučelićem i generalnim sekretarom Milošem Vazurom, deluje da crno-beli tumaraju kroz vreme bez ikakvog plana na koji način da se vrate posle brodoloma koji su, barem zasad, preživeli u tek završenoj sezoni.

Da nešto mora da se menja u Humskoj iz korena jasno je i laiku. Ono što bi navijači najviše voleli, barem u ovom trenutku ne deluje kao opcija kojoj se treba previše nadati, zbog čega im samo ostaje nada da Vučelić i Vazura neće napraviti još veću štetu. Kao da ova dosad nije dovoljno velika…

Kako god, Partizan mora da ide dalje, a u kom pravcu kao na staklu videće se za vreme i posle završetka letnjeg prelaznog roka u kojem, ako je verovati izvorima sa crno-bele strane Topčiderskog brda, čelnici kluba imaju nameru da vrate Uroša Đurđevića, koji je u ponedeljak bio u prijateljsko-poslovnoj poseti u Humskoj.

Jedan od najzaslužnijih fudbalera za „tango smrti“ sezonu ostao je u lepom sećanju svakom Grobaru. Iako je u dresu Partizana odigrao samo jednu sezonu, srpski napadač ostavio je veliki trag u poslednjoj šampionskoj godini crno-belih.

Ipak, put do povratka u ovom trenutku miljama je daleko. Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije, koji je u međuvremenu odlučio da nosi nacionalni dres Crne Gore, ima ugovor sa Sportingom iz Hihona do 2027. godine i jedina opcija po kojoj bi mogao ponovo da se nađe u Humskoj jeste pozajmica.

Ipak, pre toga moralo bi crno-belima da se posreći i da rođeni Obrenovčanin ne dobije neku primamljivu ponudu iz Evrope, a potom i da španski drugoligaš pristane da ga pusti na pozajmicu u Partizan, što bi možda mogao da bude i najlakši deo posla.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike