Grobari citirali čelnike Partizana, pa posle sramotne sezone postavili pitanje svih pitanja: Odgovornost?

27.05.2023

22:25

0

Autor: A. Š.

Predviđanja Miloša Vazure i Ivice Kralja nisu se ostvarila, navijači crno-belih zahtevaju da napuste klub

Grobari citirali čelnike Partizana, pa posle sramotne sezone postavili pitanje svih pitanja: Odgovornost?
Navijači Partizana na utakmici sa Voždovcem - Copyright MN Press

Iza Partizana je jedna od najgorih takmičarskih godina u trofejnoj istoriji kluba iz Humske. U istorijskoj sezoni, u kojoj čak i drugoplasirani tim dobija priliku da se domogne Lige šampiona, crno-beli su završili na četvrtom mestu, koje im donosi tek kvalifikacije za Ligu konferencija.

Nezadovoljstvo navijača Partizana je ogromno. I potpuno opravdano. Traje dugo, ali je tek od početka prolećnog dela sezone i najtvrđe jezgro Grobara krenulo u proteste protiv predsednika Milorada Vučelića i generalnog direktora Miloša Vazure.

Poslednja utakmica sezone, u kojoj su crno-beli u Humskoj savladali Voždovac (2:1), bila je idealna prilika da navijači još jednom jasno i glasno poruče klupskim čelnicima da je vreme da napuste fotelje na Topčiderskom brdu.

- Pakujte kofere! Napustite klub – napisali su navijači Partizana na južnoj tribini, pre nego što su podsetili na izjave Miloša Vazure i Ivice Kralja iz marta u kojima su tvrdili da je u klubu sve u redu i da nema razloga za brigu.

Podsetimo, posle poraza od Radnika i pada na treće mesto na tabeli Vazura je uveravao da će Partizan sezonu završiti na drugom mestu.

- Sigurno ćemo igrati kvalifikacije za Ligu šampiona – rekao je 20. marta generalni direktor Partizana, a samo dan ranije sličnu poruku poslao je i sportski direktor Ivica Kralj.

- Verujem da ćemo da budemo drugi! Sve drugo bi bilo neozbiljno – bila je citirana izjava nekadašnjeg kapitena Partizana, posle koje su Grobari uputili sasvim logično pitanje:

- Odgovornost?

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike