Grobari održali protest protiv Uprave! Legende Partizana, uključite se! Da ih napokon sve oteramo! (FOTO/VIDEO)

28.03.2023

18:53

0

Autor: A. Š.

Navijači Partizana došli su ispred službenih prostorija kluba kako bi još jednom izrazili nezadovoljstvo radom Vučelića i Vazure

Grobari održali protest protiv Uprave! Legende Partizana, uključite se! Da ih napokon sve oteramo! (FOTO/VIDEO)
Okupljanje Grobara ispred Partizanovog stadiona - Copyright 24sedam/Dušan Nikolić

Od početka prolećnog dela sezone traje borba najtvrđeg jezgra Grobara protiv rukovodeće strukture u FK Partizan, na čelu sa predsednikom Miloradom Vučelićem i generalnim direktorom Milošem Vazurom.

Navijači Partizana nedeljama unazad ne propuštaju priliku da iskažu svoje nezadovoljstvo sve težom situacijom u klubu, zbog čega zahtevaju hitne promene u klupskom vrhu.

Zbog toga su se Grobari danas okupili ispred severne tribine stadiona u Humskoj. Nekoliko sati pre početka evroligaškog spektakla u Areni protiv Barselone, oko 500 najvatrenijih navijača Partizana održalo je novi protest ispred službenih prostorija FK Partizan, sa sasvim jasnom porukom – Uprava napolje!

PROTEST JE ZAVRŠEN

Uz poklič "volim Partizan" i poruku Barseloni, navijači Partizana sa stadiona u Humskoj uputili su se ka beogradskoj Areni, na evroligaški spektakl u kojem crno-beli dočekuju velikana iz Katalonije.

LEGENDE PARTIZANA, UKLJUČITE SE!

Jedan od vođa "grobara" obratio se okupljenim navijačima.

- Moramo da pokažemo naše nezadovoljstvo i da ih napokon sve oteramo iz kluba. Ovo da im bude poslednji udarac, da više nikada ne kroče u našu kuću. Svaka žena ili čovek koji sada gleda kroz ovaj prozor mora da ode odavde. Ovim putem pozivamo sve legende Partizana da se uključe u ovu akciju koju pravimo.

- Na platou ispred severne tribine okupilo se nekoliko stotina navijača Partizana. Na repertoaru je "standardni asortiman" pesama za ovakve prilike. Grobari su u jednom trenutku prišli samom ulazu u upravnu zgradu, zapalili baklju i zapevali: "Lopovi, lopovi sede nam u Upravi, crno-bela zastava za njih nije svetinja."

- Protest zvanično još nije počeo, ali ispred Partizanovog stadiona već se stvorila poveća grupa nezadovoljnih navijača, koji se zagrevaju uz pesmu koja sve govori. "Uprava napolje" odzvanja na platou ispod kancelarija na crno-beloj strani Topčiderskog brda. 

- Početak protesta zakazan je za 18 časova, a navijači su u manjim grupicama počeli da se okupljaju oko platoa ispred severne tribine Partizanovog stadiona.

24sedam/Dušan Nikolić
 

- Na utakmici košarkaša Partizana protiv Cedevite Olimpije Grobari su najavili radikalniji rat protiv Vučelića i Vazure.

- Jedna od dosadašnjih akcija navijača Partizana protiv rukovodećeg tandema bila je i zaključavanje stadiona u Humskoj, uz još jednu poruku upravi kluba.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike