Barselona podrhtava – La liga daje zeleno svetlo za povratak Mesija!

31.05.2023

22:49

0

Autor: A. Š.

Katalonci konačno dobijaju lepe vesti od rukovodstva takmičenja, vrše se poslednje provere papira

Barselona podrhtava – La liga daje zeleno svetlo za povratak Mesija!
Leo Mesi - Copyright Profimedia

Barselona podrhtava – Leo Mesi je na pragu „Nou Kampa“! Katalonci su u poslednjih nekoliko sati napravili velike korake ka realizaciji povratka argentinskog superstara, koji je nikad bliži dresu u kojem je postao jedan od najboljih fudbalera svih vremena.

Evropski mediji su u toku dana plasirali ekskluzivu o načinu na koji bi Mesi trebalo ponovo da zaigra pred Kataloncima, a sada sa najvišeg mesta stižu pozitivni signali u konačan epilog posla.

Podsetimo, Mesiju za nekoliko dana ističe ugovor sa Pari Sen Žermenom, a od momenta kada je postalo izvesno da će napustiti „Park prinčeva“ Barsa i Argentinac pokušavaju da pronađu model po kojem bi mezimac „Nou Kampa“ ponovo obukao dres katalonskog giganta.

Jedna od najvećih prepreka Mesijevom velikom kambeku bili je La Liga i njen finansijski fer-plej koji je Barseloni u tekućoj takmičarskoj godini napravio pregršt problema.

Međutim, deluje da su Đoan Laporta i saradnici ovoga puta pronašli modus da uspešno privedu senzacionalan transfer kraju. Đerar Romero saznaje da je La Liga spremna da „upali“ zeleno svetlo za Mesijev povratak u Barsu, pošto su papiri pregledani u poslednjih nekoliko sati i uz nekoliko prilagođavanja poslati na konačnu proveru.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike