Barselona pronašla način da vrati Mesija! Bivši as Reala preko Floride šalje Argentinca na Nou Kamp!

31.05.2023

19:24

0

Autor: A. Š.

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena nije oduševljen idejom da se preseli u Saudijsku Arabiju

Barselona pronašla način da vrati Mesija! Bivši as Reala preko Floride šalje Argentinca na Nou Kamp!
Leo Mesi - Copyright Profimedia/Yugo Chavez/SIPA

Barselona je, izgleda, konačno pronašla način da završi povratak Lea Mesija. Ali, za to će im biti potrebna pomoć asa koji je jedan deo svoje uspešne karijere proveo u redovima najvećeg rivala madridskog Reala.

Kako piše „Eurosport“, Argentinac će, kada mu na kraju sezone istekne ugovor sa Pari Sen Žermenom, potpisati za Bekamov Inter iz Majamija, koji će ga odmah proslediti na pozajmicu u Barselonu!

Dugo već traju spekulacije o budućnosti maestralnog „gaučosa“. U jednom trenutku je delovalo da će Mesi krenuti stopama Kristijana Ronalda i dogovoriti saradnju sa Al Hilalom, koji mu je dao mogućnost da postane najplaćeniji fudbaler svih vremena.

Ipak, francuski „Lekip“ prenosi da su Mesi i njegova supruga zabrinuti zbog selidbe u Saudijsku Arabiju sa troje dece i da bi više voleli da se vrate u Barselonu, koja od momenta kada je postalo izvesno da će Argentinac napustiti PSŽ pokušava da pronađe način da zatvori finansijsku konstrukciju Leovog povratka u Kataloniju.

Podsetimo, Barselona cele sezone muku muči sa finansijskim fer-plejom i strogim pravilima La Lige u vezi sa registracijom igrača. I deluje da je poslovna saradnja sa Dejvidom Bekamom „vin-vin“ situacija za sve tri strane.

Kako dodaje „Eurosport“, Mesi bi posle potpisa ugovora sa Interom iz Majamija odmah biti prosleđen Barsi na pozajmicu od šest do 18 meseci, posle čega bi se preselio u MLS ligu da privede kraju impresivnu karijeru.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike