Mesi razmatra senzacionalan transfer! Serhio Aguero otkrio: Najozbiljnije razmišlja da se vrati u Argentinu!

25.02.2023

16:13

0

Autor: A. Š.

Ovaj potez jednog od najboljih fudbalera svih vremena malo ko je mogao i da pretpostavi

Mesi razmatra senzacionalan transfer! Serhio Aguero otkrio: Najozbiljnije razmišlja da se vrati u Argentinu!
Serhio Aguero i Leo Mesi - Copyright Profimedia

Mediji u Španiji od početka godine bruje kako je Leo Mesi prelomio da neće nastaviti karijeru u PSŽ-u kada mu na leto istekne ugovor. S druge strane, Francuzi, kao i čelnici kluba, umiruju navijače pričama da je samo pitanje trenutka kada će sjajni Argentinac staviti paraf na produžetak saradnje sa „svecima“.

Kao i u svakoj priči, istina je verovatno negde između, ali je činjenica da u ovom trenutku nema ni nagoveštaja kada bi Mesi mogao da stavi paraf na novi ugovor sa Parižanima, iako se posle osvajanja Mundijala sa Argentinom takav scenario u javnosti predstavio kao formalnost.

Kako bilo, sve dok jedan od najboljih fudbalera svih vremena ne obelodani svoju konačnu odluku navijači PSŽ-a, Barselone, Intera iz Majamija i Al Hilala imaju svoje adute u nadanjima da će Mesi potpisati baš za njihov klub. Ipak, na leto bi mogla da usledi i prvorazredna senzacija.

Sve je dodatno „zamutio“ Serhio Aguero. Nekadašnji napadač i jedan od najboljih prijatelja omalenog Argentinca otkrio je detalje njihovih privatnih razgovora, koji nagoveštavaju da bi Mesi mogao da donese odluku koju je malo ko mogao i da pretpostavi.

- Ozbiljno razmatra mogućnost da igra za Njuels Old Bojs – ispalio je Aguero i izazvao fudbalski zemljotres širom planete, a naročito u Argentini.

Podsetimo, Mesi je prve fudbalske korake napravio upravo u klubu iz Rosarija. Pre nego što je kao dečak od 14 godina prešao u čuvenu „La Masiju“, iz koje se vinuo u večne fudbalske almanahe, Leo je za mlađe kategorije Njuelsa postigao 234 gola na 176 utakmica i nema ni najmanje dileme da bi povratkom u matični klub na savršen način zaokružio impresivnu karijeru.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike