Mesi nema dogovor sa Al Hilalom! A, možda je blizu? Tata Horhe sve demantovao i napravio deža vi pred potpis za PSŽ!

09.05.2023

16:50

0

Autor: A. Š.

Otac argentinskog superstara oglasio se na društvenim mrežama posle informacije da je Leo postigao dogovor sa Saudijcima

Mesi nema dogovor sa Al Hilalom! A, možda je blizu? Tata Horhe sve demantovao i napravio deža vi pred potpis za PSŽ!
Horhe Mesi - Copyright Profimedia/Jean Catuffe/DPPI/LiveMedia

Ponovo je pokrenuta transfer saga Lea Mesija. Kao i pre dve godine u ovo vreme, kada se uveliko spekulisalo o rastanku sa Barselonom, argentinski superstar se nalazi na raskrsnici. Ipak, ovoga puta se zna da izvesno napušta PSŽ i jedino je pod znakom pitanja da li će se opredeliti za ostanak u Evropi (čitaj povratak u Barselonu) ili odlazak u Saudijsku Arabiju kako bi još jednom oborio rekord najvećeg individualnog rivala Kristijana Ronalda.

Poslednjih dana se spekulisalo o potencijalnom dogovoru sa Al Hilalom, da bi u utorak francuski „AFP“ objavio da usmeni dogovor dve strane postoji i da se radi o ugovoru ukupne vrednosti 505 miliona dolara.

Ipak, izgleda da nije sve baš tako. Ili su možda Francuzi zaista na pravom tragu? Mesijev otac Horhe oglasio se na društvenim mrežama i oštro demantovao postizanje bilo kakvog sporazuma sa drugom stranom, ali mora se imati na umu da je to isto uradio kada se u javnosti pojavila informacija da se približava kraju posao sa PSŽ-om, koji se na kraju realizovao.

- Ne postoji apsolutno nijedan dogovor Lea sa bilo kojim klubom za sledeću godinu. Odluka o tom gde će Leo igrati neće biti doneta pre nego što završi ligu sa PSŽ-om. Kad se sezona završi, biće vreme da se analizira i razmotre sve opcije, a zatim će Leo doneti odluku – napisao je Horhe Mesi na društvenim mrežama i dodao:

- Uvek postoje glasine i mnogi koriste ime Lea Mesija da bi stekli popularnost, ali istina je samo jedna i možemo da Vas uverimo da ni sa kim nema nikakvog dogovora. Ni usmeno, ni pismeno ništa nije dogovoreno i neće ni biti do kraja sezone - napisao je Mesi senior.

On je naveo i da postoje mediji koji svesno i namerno obmanjuju javnost, ne dajući bilo kakve dokaze za svoje tvrdnje, a žele da, kako je dodao, svaku zlonamernu glasinu pretvore u vest, "kao i oni mediji koju izmišljaju stvari zbog svojih interesa, te da bi oni morali da objasne svima zašto to rade.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike