Vlahović na korak od Real Madrida? Sada je jasno zbog čega je u januaru propao dogovoren prelazak u Mančester junajted!

20.02.2023

14:32

0

Autor: A. Š.

„As“ piše da je srpski napadač nadomak potpisivanja ugovora sa kraljevskim klubom

Vlahović na korak od Real Madrida? Sada je jasno zbog čega je u januaru propao dogovoren prelazak u Mančester junajted!
Dušan Vlahović - Copyright Profimedia

Tek što su prošlog leta rastali sa Lukom Jovićem, čelnici madridskog Reala spremni su na novu saradnju sa srpskim napadačem. Posle višemesečnih spekulacija, deluje da je dolazak Dušana Vlahovića na stadiona "Santijago Bernabeu" izvestan, sudeći barem prema informacijama koje je plasirao ugledni "As".

Španci podsećaju na velike probleme u kojima se našao Juventus pošto mu je oduzeto 15 bodova u Seriji A, zbog čega je učešće u Ligi šampiona naredne sezone u domenu teorije, pa se odlazak najvećih zvezda "stare dame" nameće i kao jedno od rešenja za popunjavanje klupske kase.

"As" navodi da je dobio pouzdanu informaciju da je Juventus u zimskom prelaznom roku pregovarao sa jednim klubom iz Premijer lige o prodaji Vlahovića.

- Cilj je bio prodaja jednog od najskupljih fudbalera u istoriji Juventusa, koji je trebalo da bude nosilac igre do 2030. godine. On je sada postao balast i Juventus mora pod hitno da se reši srpskog fudbalera. Juventus je u zimskom prelaznom roku dogovorio transfer sa Mančester junajtedom. Obeštećenje je trebalo da iznosi 100 miliona evra, a sa bonusima bi išlo do 120 miliona evra. Međutim, posao je u poslednjem trenutku upropastio menadžer srpskog napadača - objavio je "As".

Španski mediji ističu da rukovodstvo Reala prati celu situaciju sa Vlahovićem, pošto je madridski klub u prijateljskim odnosima sa Juventusom zbog čega bi transfer trebalo da bude ozvaničen najkasnije do kraja sezone.

Vlahović (23) je stigao u Juventus u januaru prošle godine iz Fiorentine za oko 80 miliona evra. Srpski napadač je ove sezone odigrao 21 meč za torinski klub i postigao je 10 golova.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike