Mbape neće aktivirati dodatnu godinu ugovora sa PSŽ-om! Real prati, ali je dobio potpuno neočekivanu konkurenciju!

24.05.2023

21:10

0

Autor: A. Š.

Ugledni Lekip smatra da francuski superstar najverovatnije 2024. godine odlazi kao slobodan igrač sa Parka prinčeva, uz jedan novi i iznenađujući detalj u celoj priči

Mbape neće aktivirati dodatnu godinu ugovora sa PSŽ-om! Real prati, ali je dobio potpuno neočekivanu konkurenciju!
Copyright Profimedia

Pariz ponovo strepi zbog Kilijana Mpabea. Tek što su navijači i vlasnici PSŽ-a odahnuli posle prošloletošnjeg produžetka saradnje, nova tura straha uvlači se na „Park prinčeva“ zbog statusa francuskog superstara.

Ugledni i, poslovično dobro informisani kada su u pitanju informacije u i oko „svetaca“, Lekip piše da Mbape ne bi trebalo da aktivira dodatnu godinu ugovora sa PSŽ-om i da bi na leto 2024. godine mogao da promeni sredinu kao slobodan igrač.

Francuzi navode kako je Mbape bio prilično razočaran letnjim prelaznim rokom u godini u kojoj je odlučio da odbije dogovoreni prelazak u Real i produži saradnju sa Parižanima. Tome u prilog idu i informacija koju su nedavno objavili španski mediji, o Kilijanovom ekspresnom pozivu upućenom Realovim zvaničnicima i izjava pokajanja zbog odluke da stavi paraf na vernost PSŽ-u.

Ipak, na „Parku prinčeva“ pokušavaju da zadrže mir. S pokrićem ili ne pokazaće vreme, tek odgovorni ljudi „svetaca“ uveravaju da nema razloga za brigu, zbog toga što je sjajni napadač, navodno, zadovoljan u kojem pravcu ide projekat PSŽ-a, kao i zbog bliskog odnosa punog poverenja sa sportskim direktorom kluba Luisom Kamposom.

S druge strane, takođe veoma cenjen, „Radio Monte Karlo dodaje kako će Real u narednom periodu ponovo biti na oprezu, iako su na „Bernabeuu“ brzo okrenuli stranicu posle, za njih šokantnog“ ostanka bez kapitalnog pojačanja prošlog leta.

Međutim, u igru bi mogao da se uključi i jedan potpuno neočekivani kandidat za potpis Mpabea. „RMC“ navodi da bi Mančester junajted, sa potencijalnim novim vlasnicima iz Katara, s velikom pažnjom mogli da isprate razvoj događaja, spreman da reaguje ukoliko mu se ukaže šansa da angažuju Mbapea.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike