Ronaldo, vreme je za kraj karijere! Kristijano dobio poziv sa najvažnijeg mesta i nož u leđa! Da li je ovo izdaja ili bolno otrežnjenje?

27.04.2023

18:41

0

Autor: A. Š.

Prvi čovek madridskog giganta kontaktirao je Ronalda i ponudio mu novu profesionalnu saradnju

Ronaldo, vreme je za kraj karijere! Kristijano dobio poziv sa najvažnijeg mesta i nož u leđa! Da li je ovo izdaja ili bolno otrežnjenje?
Florentino Perez i Kristijano Ronaldo - Copyright Profimedia

Kada je Kristijano Ronaldo žarko želeo da ga pozove Florentino Perez to se nije dogodilo. Nadao se portugalski superstar mogućnosti da se vrati u Real kada je napuštao Juventus, nudio se Madriđanima i po odlasku iz Mančester junajteda, ali mig sa „Bernabeua“ nije stigao.

Bio je to i jedan od glavnih razloga zbog koji je Ronaldo odlučio da napravi fudbalski bum i preseli se u Saudijsku Arabiju, gde dosad, u rezultatskom i sportskom smislu, nije dobio ono što je očekivao. Verovatno preterano zadovoljni nisu ni vodeći ljudi Al Nasra, koji je nadomak toga da sezonu prepunu očekivanja završi bez trofeja.

Zbog toga se poslednjih dana sve glasnije spekuliše o mogućnosti da se Kristijano već ovog leta vrati na Stari kontinent, a možda bi njegova nova destinacija mogao da bude upravo Real Madrid.

„El Nacional“ piše da je Ronaldo konačno dobio poziv koji je toliko želeo. Predsednik „kraljevskog kluba“ Florentino Perez kontaktirao je portugalskog asa i ponudio mu mogućnost da se vrati na „Bernabeu“, ali ne u ulozi po kojoj je postao planetarno popularan i koja mu je omogućila da njegovo ime zauvek ostane upisano među najbolje u istoriji fudbalske igre.

Florentino je, između redova, pozvao Ronalda da stavi tačku na impresivnu karijeru i prihvati se uloge ambasadora „kraljevskog kluba“.

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena ovakvu ponudu, barem u ovom trenutku, izvesno nije očekivao. Tim pre što ga ugovor sa Al Nasrom vezuje do 2025. godine, odnosno zbog toga što još želi profesionalno da „ganja loptu“ po travnatom tepihu.

Nekako u isto vreme kada se potegla priča oko Ronaldovog povratka u Evropu, kao jedan od najvećih kandidata za potpis pojavio se njegov matični klub Sporting, kojeg je i sam Kristijano u nekoliko navrata isticao kao mesto gde bi voleo da stavi tačku na igračku karijeru.

Sada, pak, ostaje da sve vidi da je li predlog Florentina Pereza dovoljno snažan da ga natera da dres zameni za odelo, kao i to da li Portugalac uopšte ima želju da se u toj ulozi ponovo nađe na „Santijago Bernabeuu“.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike