Vlahović uplašio Benzemu! Francuz ucenom stopirao Ducijev dolazak na Bernabeu!

02.02.2023

17:52

0

Autor: A. Š.

Pomalo i šokantna vest dolazi iz Španije – otkriveno zbog čega Real nije krenuo po Srbina u januaru

Vlahović uplašio Benzemu! Francuz ucenom stopirao Ducijev dolazak na Bernabeu!
Dušan Vlahović - Copyright Profimedia

Još jedno ludilo fudbalske pijace je za nama… Polako se podvlači crta ispod urađenog, a svi se slažu da je Čelsi ovog januara bio najveći dobitnik pošto je iz Benfike doveo Enca Fernandeza i učinio ga najskupljim fudbalerom u istoriji Premijer lige.

Ipak, pitanje je „kakva bi se pesma pevala“ da je madridski Real ušao u realizaciju angažovanja Dušana Vlahovića iz Juventusa. Na kraju, nije se otišlo dalje od medijskih spekulacija, a nedugo pošto je završen zimski prelazni rok „El nacional“ doneo je pomalo i šokantnu priču o nedolasku Srbina na Bernabeu na početku 2023. godine.

Španski list, naime, tvrdi da je glavni krivac za takav razvoj situacije Karim Benzema! Navodno, kada je čuo da je Vlahović ponuđen Madriđanima, bivši francuski reprezentativac je čelnicima kluba zapretio odlaskom u PSŽ ukoliko u Real stigne Srbin.

Svestan činjenice da njegova reč i te kako ima težinu na „Bernabeu“, kapiten „kraljevskog kluba“ je samo iskoristio neskrivenu želju Parižana da ga dovedu u „grad svetlosti“, kako bi izvršio dodatni pritisak na Florentina Pereza da u samom startu odustane od ideje o eventualnom dovođenju mladog srpskog napadača.

„El Nacional“ dalje navodi da ovo nije prvi put da je Benzema stopirao dolazak konkurencije, podsećajući da su u prošlosti na sličan način propali potencijalni dogovori sa Edinsonom Kavanijem, Kristoferom Nkunkuom i Edinom Džekom, uz zaključak da Fancuz nije želeo da rizikuje da su se smanji prostor za igru dovođenjem direktne konkurencije.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike