Vlahović u centru – zakotrljao se potencijalno najsenzacionalniji transfer leta! „Mali“ premijerligaš krenuo po kapitalca!

12.05.2023

22:59

0

Autor: A. Š.

Srpski centarfor najbliži je prelasku na Ostrvo, ukoliko u predstojećem prelaznom roku napusti Juventus. Ali, ovu opciju verovatno niko nije mogao ni da zamisli

Vlahović u centru – zakotrljao se potencijalno najsenzacionalniji transfer leta! „Mali“ premijerligaš krenuo po kapitalca!
Dušan Vlahović - Copyright Profimedia

Kako se bliži kraj sezone, tako se pojačavaju transfer spekulacije. Iz dana u dan sve je više „insajderskih“ informacija o potencijalnim promenama destinacija najboljih fudbalera sveta, ali ova bi mogla da izazove pravi zemljotres.

U centru pažnje je Dušan Vlahović. Godinu i po dana pošto je drmao fudbalsku pijacu izborom novog kluba posle odluke da napusti Fiorentinu, srpski reprezentativac ponovo se nalazi na raskrsnici i u ovom trenutku korača putem koji vodi u Premijer ligu.

Dugo već jednog od najboljih mladih napadača sveta povezuju sa Arsenalom, Mančester junajtedom, Čelsijem, da bi pre desetak dana kao bomba odjeknula vest da se u trku uključila i Aston Vila.

A danas je Grejm Bejli, u podkastu „Talking Transfers“ potvrdio ovu informaciju i otišao korak dalje – kontakti dve strane već su uspostavljeni!

- Razgovarao sam sa ljudima iz njegovog okruženja, oni ne odbacuju kontakt sa Vilom, ali nisu rekli da je klub iz Birmingema favorit da ga potpiše – kazao je Bejli.

Jasno je, ipak, svima, igraču Vlahovićevog kalibra prioritet je klub iz Lige šampiona. Ali, ukoliko ovog leta takva ponuda sa Ostrva ne stigne prelazak na „Vila park“ bi mogao da se uzme u ozbiljnije razmatranje, što ne odbacuje ni Ducijevo okruženje.

Međutim, posao Vili mogao bi da pokvari Arsenal. Naglasio je to i Bejli.

- Ne bih isključio Arsenal. Zaista mislim da im je potrebna „devetka, a oni su ga već želeli. Sećate se? Vlahović zaista hoće da dođe u Englesku, Premijer liga je prava opcija za njega. Ako Juventusu možete da vratite uloženi novac oni će pristati na transfer, a Dušan bi za taj novac mogao da bude dijamat u sirovom stanju. To bi mogao da bude senzacionalan posao – kazao je Bejli.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike