Da se on pita, doveo bi Vlahovića u Milan! Legendarni napadač dao savet "rosonerima"!

02.05.2023

17:54

0

Autor: D. N.

- Ako treba da obave samo jednu kupovinu, od 50-60 miliona evra neka potpišu sa Vlahovićem - kazao je nekadašnji špic brojnih velikana

Da se on pita, doveo bi Vlahovića u Milan! Legendarni napadač dao savet "rosonerima"!
Dušan Vlahović - Copyright Profimedia/SOPA Images/SIPA

Dušan Vlahović je potreban Milanu, smatra Antonio Kasano koji je i sam svojevremeno nosio dres velikana sa "San Sira". Nekadašnji reprezentativni napadač Italije javno je savetovao trenera Stefana Piolija da angažuje Srbina, trenutno člana Juventusa.

- Da sam ja u Milanu, ja bih tražio Vlahovića. Ako se plasiraju u Ligu šampiona moraju da dovedu snažnog napadača. Imaju Ibru (Zlatana Ibrahimovića), a (Olivije) Žiru nikada nije prebacio 15 golova po sezoni u karijeri.

Milan radi odličan posao i imaju jednog od najboljih svetskih golmana (Majk Manjan), odlično su pokriveni u veznom redu, imaju Leaa... Ali ako treba da obave samo jednu kupovinu, od 50-60 miliona evra neka potpišu sa Vlahovićem - kazao je Kasano i nastavio da Milan treba da iskoristi postojeću situaciju.

- Ako Pioli uspe da bude među prva četiri tima u Seriji A (plasman u Ligu šampiona) mora da se napravi finansijska žrtva za njega. Zbog toga ponavljam, ja bih se fokusirao na Vlahovića. Jer Juventus mora da bira, ili će da puste (Masimilijana) Alegrija ili Vlahovića - zaključio je Kasano, koji je igrao u nekoliko italijanskih klubova.

Osim Milana, igrao je i za Bari, Romu, Inter, Sampdoriju i Parmu, a nosio je i dres Reala.

Kada je reč o Vlahoviću, posle Partizana, igrao je u Fiorentini, a transfer u Juventus za 80 miliona evra izazvao je veliki potres u Italiji. Sada nije u najboljoj formi, a o odlasku u Englesku se odavno spekuliše.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike