Vlahović ide u Liverpul! Klop je ubeđen da može do Srbina, Redsi imaju formulu za transfer!

03.12.2022

19:30

0

Autor: A. Š.

Mladi srpski napadač iznenada bi mogao da se nađe u centru pažnje

Vlahović ide u Liverpul! Klop je ubeđen da može do Srbina, Redsi imaju formulu za transfer!
Dušan Vlahović - Copyright Profimedia

Oči fudbalskog sveta usmerene su ka Kataru. Tamo je u toku istorijski, prvi Mundijal u zimskom periodu i klupske teme trenutno su potpuno skrajnute u drugi plan. Međutim, iznenadna ostavka kompletnog rukovodstva Juventusa malo je uzburkala duhove na Starom kontinentu, a kada je objavljen razlog zbog kojeg je ona usledila, najveći i najbogatiji evropski klubovi malo su se uskomešali jer im se iznenada otvorila dobra prilika da "očerupaju" Staru damu i dodatno ojačaju svoj igrački kadar.

Razumljivo, među najtraženijim igračima odmah se našao srpski reprezentativac Dušan Vlahović, koji bi, potpuno neočekivano, posle samo godinu dana mogao da napusti torinskog velikana. A, pojedini ostrvski i italijanski mediji pišu kako je Liverpul prvi kandidat za angažovanje jednog od najboljih mladih napadača sveta.

"Kalčomerkatoveb" podseća da je menadžer Redsa Jirgen Klop oduvek bio veliki obožavalac srpskog centarfora i navodno je spreman na sve kako bi ga doveo na "Enfild" jer smatra da bi igrač takvog profila bio idealan za njegov sistem.

Dalje se navodi kako je nemački stručnjak ubeđen da može da dobije Vlahovića i da Liverpul već ima formulu za realizaciju transfera u koju će biti uključen i Ibrahim Konate. Francuz koji je prošle godine stigao među "crvene" nije dosad ubedio Klopa da zaslužuje mesto u timu, pa na "Enfildu" smatraju da bi njegov prelazak u Juve uz određenu doplatu trebalo da bude dovoljno Juventusu da prihvati ponudu, usled opterećenosti zbog istrage o navodnom kršenju finansijskog fer-pleja.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike