Bajern zbog Vlahovića razbija sve kase! Platiće ga kao što nije nikoga u istoriji!

13.01.2023

17:00

0

Autor: A. Š.

Juventus odredio cenu za Srbina, pitanje je da li će Arsenal moći ovo da isprati

Bajern zbog Vlahovića razbija sve kase! Platiće ga kao što nije nikoga u istoriji!
Dušan Vlahović - Copyright Profimedia

Sva je prilika da romansa Dušana Vlahovića i Juventusa neće trajati ni približno koliko se očekivalo. Veliki organizacioni problemi i pretnja novim Kalčopolijem značajno su ubrzali rastanak srpskog napadača i „stare dame“, koja se očigledno pomirila sa gubitkom jednog od najboljih mladih napadača sveta.

Kako prenosi italijanska „Republika“, srpskog reprezentativca žele Bajern i Arsenal, a Juve je odlučio da Duciju da zeleno svetlo za promenu sredine ukoliko zainteresovani klub u Torino donese ponudu od 110 miliona evra.

Želja Arsenala da angažuje Vlahovića nije nikakva novost. Londonski klub je bio jedan od glavnih favorita za njegovo dovođenje dok je nekadašnji đak Partizana nastupao za Fiorentinu, međutim prošle zime pobedu je odneo Juventus, kojeg je taj transfer koštao 81 milion evra.

Sada "tobdžije" vide novu šansu da dođu do jednog od najtraženijih fudbalera na tržištu, međutim posao bi mogao da im pokvari Bajern, koji je navodno već poslao zvaničan upit na adresu Juvea. Zanimljivo, ukoliko Bavarci plate ono što traže crno-beli, reprezentativac Orlova postaće najskuplje pojačanje u istoriji minhenskog giganta, koji je dosad najviše novca izdvojio za dovođenje Lukasa Ernandeza, kojeg je 2019. godine madridskom Atletiku platio 80 miliona evra.

VLAHOVIĆ HOĆE DA IDE; REALNIJE NA LETO

Ono što je donekle novost u celoj priči jeste to što Vlahović ne bi imao ništa protiv da promeni sredinu, pošto mu, navodno, nikako ne odgovara defanzivan fudbal koji neguje trener „stare dame“ Maks Alegri.

Što se tiče tajminga Ducijevog odlaska sa „Alijanc“ stadiona, Italijani pišu da je realnije da se to dogodi narednog leta, nego u tekućem zimskom prelaznom roku, pre svega jer srpski reprezentativac trenutno vuče povredu i neizvesno je kada bi mogao da se vrati na teren.

Takođe, s obzirom na cenu koju je odredio Juventus, svi zainteresovani klubovi verovatno će radije sačekati period između dve sezone, kada će imati znatno jasniju sliku oko timova i budžeta s kojim mogu da raspolažu, a i sam Vlahović bi dobio nešto više vremena da se prilagodi na novu sredinu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike