Vlahović u Mančester junajtedu? Ten Hag je doneo konačnu odluku!

27.01.2023

07:14

0

Autor: A. Š.

Dugo se spekuliše o transferu srpskog napadača na Old Traford

Vlahović u Mančester junajtedu? Ten Hag je doneo konačnu odluku!
Dušan Vlahović - Copyright Profimedia/Federico Tardito / Insidefoto/Sipa USA

Dugo se već Dušan Vlahović povezuje sa prelaskom u Mančester junajted. Ako je verovati spekulacijama brojnih insajdera, „crveni đavoli“ već mesecima obigravaju oko reprezentativca „Orlova“, koji je posle najnovije Juventusove afere u Seriji A znatno bliži odlasku nego ostanku na „Alijanc“ stadionu.

Ali, ukoliko Duci odluči da ove zime promeni sredinu njegov novi klub sigurno neće biti Mančester junajted. Tako barem tvrdi „Ekspres“, koji iz svojih izvora saznaje da su na „Old Trafordu“ prelomili da eventualno potpisivanje Vlahovića ostave za naredno leto.

- Erik ten Hag navodno očekuje još jedan potpis u narednim danima, ali Vlahović ovog meseca više nije opcija za rukovodstvo Junajteda – piše „Ekspres“ i dodaje da „đavoli“ u ovom trenutku nisu spremni da ispune finansijske zahteve Juventusa za Vlahovićevu slobodu.

- Srbin je nesumnjivo nadaren vrhunskim finišerskim veštinama, ali je od odlaska iz Fiorentine postigao samo 16 golova na 36 utakmica za Junvetus. Od početka sezone vuče probleme sa povredama i u ovom trenutku pokazao se kao rizična investicija – zaključuju Britanci.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike