FK Partizan napustio JSD! Gube pravo na grb, stadion, ali i na ono najvažnije!

03.05.2023

19:05

0

Autor: 24sedam

Odluka doneta po uvođenju prinudne uprave u Humskoj

FK Partizan napustio JSD! Gube pravo na grb, stadion, ali i na ono najvažnije!
Vazura i Vučelić - Copyright MN Press

Uprava fudbalskog kluba Partizan donela je odluku o istupanju iz JSD Partizan nakon što je imenovana privremena uprava ovog kluba!

Naime, ovo je odluka Skupštine Partizana koja je vanredno zaseala tokom dana sa željom da  se poništi pomenutu odluku JSD-a, pozivajući se na aktuelni Statut.

Ako bi uprava sadašnjeg fudbalskog kluba odlučila da se povuče iz JSD Partizan, ona bi mogla to da uradi, ali bi izgubila zakonsko pravo na grb, stadion, ali i ime "Partizan".

JSD je to i uradio, jer je usledila zabrana fudbalskoj sekciji da se takmiči pod imenom Partizan i koristi stadion i grb kluba. Saga se nastavlja, vodi se spor i pred Sudom, pa će se još sačekati na konačno razrešenje.

Ne znamo kakvi će im biti dalji koraci, ali svakako je da se dvojac na čelu kluba neće tek tako predati, bez obzira na to koliko su devastirali kluba...

Podsetimo, prema odluci JSD, zakonski zastupnik fudbalskog kluba je nekadašnji ministar Zoran Lončar. Članovi prinudne uprave su i Željko Tanasković, Nenad Vukčević, Jaško Međedović i Ratomir Babić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike