Lazetić žali za šansama i hvali Valjak: Najbolji Partizan u poslednje vreme, trebalo je oni da budu nervozni!

01.05.2023

22:51

0

Autor: A. Š.

Trener TSC-a preuzeo odgovornost za poraz od crno-belih na TSC areni

Lazetić žali za šansama i hvali Valjak: Najbolji Partizan u poslednje vreme, trebalo je oni da budu nervozni!
Žarko Lazetić - Copyright MN Press

Imao je TSC večeras u Bačkoj Topoli idealnu priliku da Partizan potpuno izbaci iz borbe za drugo mesto. Čak i bod izabranicima Žarka Lazetića bio bi veliki kao kuća, međutim crno-beli su pokazali karakter i sa „TSC arene“ odneli veliku pobedu – 3:1.

Posle meča strateg domaćina prihvatio je krivicu za poraz od žestoko poljuljanog rivala.

- Čestitam Partizanu na pobedi. Ispada da sam bio prorok, rekao sam da će biti tako. Mislim da je danas bio najbolji Partizan u poslednje vreme. Ovaj teren motiviše igrače, videli smo Jovića, Natha i Rikarda, sigurno im je lakše da igraju ovde nego u Surdulici ili terenima gorim od ovoga. Mi smo bili previše nervozni u nekim dodavanjima i odlukama. Odgovornost je na meni, nisam pripremio igrače da budu na nivou kao protiv Vojvodine ili Čukaričkog – kazao je Lazetić i dodao:

- Loše su nam bile reakcije na izgubljene lopte, posle prva dva tri kontranapada smo se povukli što nije dobro. Uspeli smo da izjednačimo, i stvorimo šanse. Protiv Partizana kada ne iskoristiš šanse to se desi. Ponovo smo primili golove iz nekih polušansi, odbitak, imali smo veliku šansu koju nismo mogli da iskoristimo.

Ipak, i pored poraza koji je omogućio crno-belima veću dozu optimizma u borbi za mesto koje sledeće sezone vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona, Lazetić veruje da će njegov tim u preostala četiri kola uspeti da zadrži kurs na kojem je bio dosad.

- Mi smo negde slabijom odlučnošću i nervozom, igra je bila ok, doprineli rezultatu. Trebalo je možda da Partizan bude nervozan. Čestitam mojim momcima na dobroj i korektnoj igri. Probaćemo ovo da brzo analiziramo i završimo sezonu kako je već išla ove godine - rekao je Lazetić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike