Prinudna uprava u FK Partizan! Vučelić i Vazura na izlaznim vratima fudbalskog kluba

03.05.2023

17:18

0

Autor: P.K.

JSD im je dao rok da odu, oni su se oglušili

Prinudna uprava u FK Partizan! Vučelić i Vazura na izlaznim vratima fudbalskog kluba
Vazura i Vučelić - Copyright MN Press

Fudbalski klub Partizan dobija prinudnu upravu, a samim tim i novo rukovodstvo, potvrđeno je za 24sedam.

Prinudnu upravu uvodi Jugoslovensko sportsko društvo, koje je prošle nedelje dalo ultimatum rukovodiocima fudbalske sekcije da podnesu ostavke do 3. maja. Ovom odlukom je i raspuštena skupština fudbalskog kluba.

FK će se braniti time da je samozvano istupio iz JSD, na šta nema pravo, tako da samim tim  JSD nema ingerencije da uvodi prinudnu upravu.

Dobro obavešteni izvori javljaju da je Zakonski zastupnik fudbalskog kluba je nekadašnji ministar Zoran Lončar. Članovi prinudne uprave su i Željko Tanasković, Nenad Vukčević, Jaško Međedović i Ratomir Babić.

Milorad Vučelić i Miloš Vazur od četvrtka neće imati pristup kancelarijama i knjigama fudbalskog kluba.

Iza Partizana je vrlo težak period. Biće ovo četvrta uzastopna godina bez trofeja, šesta bez titule, a tim se u završnici Superlige bori za drugo mesto i kvalifikacije za Ligu šampiona. Trenutno ima četiri boda manje od Čukaričkog i TSC-a

Prethodno je Partizan ispao u Kupu od Radničkog iz Sremske Mitrovice i praktično otvorio prostor Crvenoj zvezdi da stigne do treće vezane duple krune.

Navijači Partizana su odavno izgubili strpljenje, nikada u novijoj istoriji klub iz Humske nije imao manju posetu. Nadaju se svi članovi crno-bele porodice brzim i korenitim promenama. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike