TSC poslao upozorenje pred meč sa Partizanom: Grobari, ne dolazite na utakmicu! Zabranjen vam je ulazak!

01.05.2023

13:41

0

Autor: D. P.

Zbog kazne crno-bele pristalice ne mogu da budu na tribinama

TSC poslao upozorenje pred meč sa Partizanom: Grobari, ne dolazite na utakmicu! Zabranjen vam je ulazak!
Grobari na prethodnom protestu u Humskoj - Copyright MN Press

Uprava FK TSC iz Bačke Topole izdalo je saopštenje za javnost, koje se odnosilo samo na navijače Partizana pred večerašnji (19.00, Arena Sport, Premium 1) meč sa crno-belima.

- Poštovani posetioci današnje fudbalske utakmice,

Imajući u vidu da je Disciplinska komisija FSS dana 27.03.2023. godine, zbog prekršaja svojih navijača učinjenih na prvenstvenoj utakmici 30. kola Super lige između FK Čukarički – FK Partizan, izrekla FK Partizan kaznu zabrane prisustva navijača na 3 (tri) prvenstvene ili kup utakmice kada klub gostuje, obaveštavamo Vas da na današnjoj utakmici neće biti dozvoljen ulazak organizovanoj grupi navijača ovog kluba, kao ni ulazak ostalim navijačima ovog kluba koji na utakmicu dođu u sopstvenoj organizaciji, a sa jasno istaknutim obeležjem ovog kluba (zastavom, dresom, šalom, kapom i dr.) - naglasili su u saopštenju iz TSC-a:

- S tim u vezi, molimo Vas da prilikom dolaska na stadion ispoštujete napred navedeno i da na taj način na obostrano zadovoljstvo izbegnemo pojavueventualno neprijatnih situacija u vidu zabrane prisustva današnjoj utakmici. Unapred zahvalni, FK TSC - zaključili su čelnici kluba iz Bačke Topole.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike