Samo da Spajića pametno uvedemo! Zvezdin trener hvali povratnika, ali nije samo time zadovoljan

30.04.2023

19:30

0

Autor: D. N.

Crveno-beli prilično lako rešili utakmicu sa Čukaričkim

Samo da Spajića pametno uvedemo! Zvezdin trener hvali povratnika, ali nije samo time zadovoljan
Copyright MN Press

Tačku na ubedljivu pobedu Crvene zvezde nad Čukaričkim dao je Uroš Spajić, povratnik posle povrede. Posle pogodaka Kingsa Kangve, Marka Rakonjca i Stefana Mitrovića mrežu gradskog rivala je pogodio i iskusni defanzivac.

- Spajić je momak koji radi pošteno. Imao je dug period oporavka, trebala mu je mentalna snaga, a gol je nagrada za rad koji je uložio - vratilo mu se. Reč je o velikom profesionalcu i nadam se da će mu ovo biti samo podstrek da nastavi ovako na mentalnom planu i da igra sve bolje, jer znamo kakav je fudbaler u pitanju, samo treba pametno da ga uvedemo posle povrede - kazao je trener Zvezde Miloš Milojević, uz dodatnu analizu meča na "Rajku Mitiću".

MN Press
 

- Izuzetno dobra igra sa mnogo uspešnih zahteva na kojima smo radili i za koje smo trenirali, ne samo za danas, nego za čitav period. Kad se pogleda, dva gola u prvom poluvremenu i mnogo prilika, uz ostavljen dobar utisak.

Takođe, igrali su fudbaleri sa manjom minutažom, tako da nismo mogli konstantno da držimo ritam, imali smo pad, ali se vratili na energiju i kvalitet, te postigli još dva pogotka. Uz to, dali smo prostor Milunoviću i Spajiću da se vrate, kao i Mituljikiću i Lekoviću da skupljaju minute. Uspeli smo da odigramo dobro i osvežimo igrače koji će nam trebati za sredu.

Zvezdu u sredu od 18 časova i 30 minuta očekuje meč sa Napretkom u Kruševcu u okviru Kupa Srbije.

- To je specifično takmičenje, jedna utakmica i svako svakog može da iznenadi, tako da nam treba dobra igra i recept iz prvog poluvremena protiv Napretka, ali i današnja energija, da bi prošli - zaključio je Milojević.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike