Spajićev evrogol ukrasio povratnički debi iz snova! Kročio na teren posle godinu dana pa izveo majstoriju od koje zastaje dah! (VIDEO)

30.04.2023

19:09

0

Autor: A. Š.

Potencijalni srpski reprezentativac u finišu meča sa Čukaričkim zaigrao je po drugi put u karijeri u crveno-belom dresu

Spajićev evrogol ukrasio povratnički debi iz snova! Kročio na teren posle godinu dana pa izveo majstoriju od koje zastaje dah! (VIDEO)
Uroš Spajić postiže gol protiv Čukaričkog - Copyright Printscreen/Arena sport

Povratnički debi iz snova imao je Uroš Spajić u dresu Crvene zvezde. Iskusni defanzivac u finišu meča sa Čukaričkim kročio je na teren prvi put posle godinu i pet dana i posle samo nekoliko minuta uspeo je da postigne gol! I to kakav!

Podsetimo, potencijalni reprezentativac Srbije krajem aprila prošle godine u dresu Kasimpaše doživeo je kidanje ukrštenog ligamenta desnog kolena zbog kojeg je sve do danas bio van takmičarskog pogona.

Zbog jedne od najtežih sportskih povreda iskusni defanzivac je od početka sezone bio bez kluba. Pošto je uspešno prošao period oporavka, prošle zime se Spajić vratio u klub u kojem je fudbalski prohodao i čiji bi trebalo da bude značajan oslonac u nastupajućoj sezoni i utakmicama grupne faze Lige šampiona.

Nekadašnji fudbaler Tuluza, Anderlehta, Krasnodara, Fejenorda večeras je ušao u igru u 74. minutu umesto Strahinje Erakovića, da bi u prvom minutu nadoknade vremena postigao gol kojeg se ne bi postideli ni najbolji napadači sveta!

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike