Sa Zvezdom imaju baš mnogo da pregovaraju! Direktor Čukaričkog otkrio planove!

29.04.2023

06:52

0

Autor: 24sedam

Planiraju se i još neki otkupi ugovora, potvrdio je Matijašević

Sa Zvezdom imaju baš mnogo da pregovaraju! Direktor Čukaričkog otkrio planove!
Matijašević gleda utakmicu Čukarički - Partizan - Copyright MN Press

Uprava Čukaričkog već pravi planove za narednu sezonu. O svemu tome za klupski sajt je govorio i sportski direktor "brđana" Vladimir Matijašević.

- Planiramo otkupe ugovora Badamosija i Sisoka, pokazali su da zaslužuju da igraju u Čukaričkom i da znače ekipi. Što se tiče Lučića, imamo isti plan, ali ne možemo da budemo nekorektni prema Zvezdi, oni imaju prednost da ga vrate, uz adekvatne uslove koji stoje u ugovoru. Planovi su nam da otkupimo svu trojicu - kazao je Matijašević, koji je potom govorio o poslednja dva pojačanja i njihovom statusu:

- Popoviću ističe ugovor sa Crvenom zvezdom, sa njime ćemo sesti i razgovarati. Pankov ima ugovor još godinu dana, ukoliko crveno-beli žele da se on vrati, tu ne možemo ništa. Voleo bih da on ostane na Banovom brdu, do kraja avgusta, pa možda i da se proda iz Čukaričkog, dok ne nađemo adekvatnu zamenu.

Imamo Gajića i štopere koji su izuzetno mladi. Znamo na kojim pozicijama ćemo tražiti pojačanja, ali gro ekipe će ostati na okupu.

Nekoliko momaka iz Čukaričkog je na pozajmicama u klubovima Super i Prve lige Srbije, gotovo svi su igrali zapažene uloge u timovima u kojima su na "kaljenju“.

- Neke od njih ćemo sigurno vratiti, ima onih koji su pod ugovorom. Sve ćemo uraditi u dogovoru sa direktorom Grkinićem i šefom Kerkezom. Neke ćemo možda i prodati, odlučićemo sve do početka priprema.

Nije želeo Matijašević da zapostavi ni mlade igrače, proistekle iz Omladinske škole Čukaričkog, niti one sličnih godina koji su dovođeni zbog velikog potencijala.

- Uvek u našem timu ima četiri-pet mlađih igrača. Protiv TSC-a su na primer igrali Drezgić, Rogan, Tomović i Lučić. Na klupi su bili Kovačević, Igor Miladinović, Serafimović, Dragović, Spasojević... Moraju da sačekaju tajming, a potom da iskoriste šansu koju dobiju - zaključio je Matijašević.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike