Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Zvezda čeka belo-crne, derbiji u Seriji A i za kraj "orlovi" potvrđuju plasman na EP!

28.04.2023

11:25

0

Autor: D. N.

Mnogo bogatiji dan biće nedelja, a igraće se i u Premijer lige. Sve će to da prenosi TV Arena sport

Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Zvezda čeka belo-crne, derbiji u Seriji A i za kraj "orlovi" potvrđuju plasman na EP!
Aleksandar Katai u utakmici Crvena zvezda - Čukarički - Copyright MN Press

Pred nama je novi vikend, samim tim i novi prenosi na TV Arena sport. Mnogo više događaja planirano je za nedelju. Ali krenimo redom...

U subotu nas očekuje derbi italijanske Serije A. Na "Olimpiko", Romi stiže Milan. "Rosoneri" su četvrti, a "vučica" peta, ali oba tima imaju po 56 bodova.

Pošto će se ekipe Žozea Murinja i Stefana Piolija boriti za mesto u Ligi šampiona, nema sumnje da će u glavnom gradu Italije "prštati". Srpski fudbal imaće jednog predstavnika, a to je Nemanja Matić, i to u dresu Rome.

Kao što smo rekli, nedelja će biti mnogo bogatiji dan, a otvoriće ga novi okršaj rimskog i milanskog tima. Na "Đuzepeu Meaci" igraće Inter i Lacio. Rimljani su trenutno najbliži pratioci lidera i novog šampiona, Napolija. Lacio je drugi sa 61 bodom, dok je Inter šesti sa 54. I u ovom duelu ćemo imati jednog Srbina, a to je Sergej Milinković-Savić u dresu Lacija.

Zatim sledi "selidba" u Srbiju, tačnije u Beograd, gde će biti odigran mali gradski derbi. Crvena zvezda, posle odbrane titule i remija sa Partizanom će dočekati Čukarički koji će i sledeće sezone učastvovati u evriopskim takmičenjima. Ovaj duel je zakazan za 17 časova. uz direktan prenos na Premiumu 1 TV Arena sport.

Samo pola sata kasnije na programu će biti i okršaj iz Premijer lige (Premium 2), u kojem će Liverpul dočekati "ranjeni" Totenhem koji je vezao tri ligaška meča bez pobede. Na drugoj strani, ekipa Jirgena Klopa ima tri uzastopna trijumfa iza sebe, ali i bod manje od londonske ekipe. Ali ima i meč manje.

I za kraj dana, ujedno i ove najave, prelazimo na rukomet. Reprezentacija Srbije je već obezbedila plasman na Evropsko prvenstvo, a za 18 časova je planiran poslednji duel kvalifikacija. U Novom Sadu će gostovati Slovačka, a ovaj meč možete da pratite na TV Arena sport 2.

 

Top 5 TV prenosa ovog vikenda:

Subota (18.00) Roma - Milan (TV Arena sport - Premium 2)

Nedelja (12.30) Inter - Lacio (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (17.00) Crvena zvezda - Čukarički (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (17.30) Liverpul - Totenhem (TV Arena sport - Premium 2)

Nedelja (18.00) Srbija - Slovačka (TV Arena sport 2)

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike