Lazetićev veliki korak ka Evropi, Kerkez ne želi da se preda: Bili smo iza Partizana i TSC-a!

27.04.2023

22:20

0

Autor: A. S.

Derbi u Bačkoj Topoli izazvao je zadovoljstvo kod učesnika

Lazetićev veliki korak ka Evropi, Kerkez ne želi da se preda: Bili smo iza Partizana i TSC-a!
Kerkez i Lazetić - Copyright MN Press

Fudbaleri TSC-a večerašnjom pobedom nad ekipom Čukaričkog, sa 1:0, u meču koji je opravdao epitet derbija kola, potvrdili su drugu poziciju na tabeli Superlige i tako dodatno zakomplikovali situaciju Partizanu, koji juri mesto u kvalifikacijama za Ligu šampiona

A nakon meča, treneri obe ekipe su imali razloga da budu zadovoljni. Naravno, jedan više, zbog trijumfa, bio je na strani Žarka Lazetića, koji nije mogao da oceni da li je ovo najvažnija pobeda u sezoni.

- To ću vam reći kad se završi sezona. Još 15 bodova je u opticaju. Veliki korak ka Evropi, što je bio glavni cilj. Sanjamo neki san, pokušaćemo da što duže ostanemo u njemu. Veliko bravo i čestitke za igrače za izvanrednu utakmicu protiv strašne ekipe, koja je dve, tri godine u vrhu, koja ima izvanredan kadar, seriju pobeda. Čekali su našu grešku. Bili smo odlični u završnici, dali gol, odbranili se i pokazali sve što jedna ekipa mora da ima. Sledeća utakmica je protiv Partizana i novi izazov za nas - rekao je Lazetić.

Ni trener Čukaričkog, Dušan Kerkez, ne planira da se preda.

- Ne znam zašto bismo se predali. Bili smo osam bodova iza Partizana, četiri iza TSC-a. Sada smo ispred Partizana i imamo isti broj bodova kao TSC. Ne vidim razlog da se predamo. Mislim da je bio pravi derbi, evropska utakmica. Realno je da bude nerešeno, jedan gol je odlučio. Mogu da čestitam mom kolegi i njegovom timu - naveo je Kerkez.

TSC će u narednom kolu ugostiti upravo Partizan, dok će Čukarički gostovati Crvenoj zvezdi.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike