Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Počinje plej-of Superlige, Juve "dobio krila", a u Rimu okršaj srpske braće

21.04.2023

09:56

0

Autor: 24sedam

Gledaćemo i derbi Primere i pratiti dešavanja sa Srpska opena na kojem igra Đoković, i sve to na TV Arena sport

Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Počinje plej-of Superlige, Juve "dobio krila", a u Rimu okršaj srpske braće
Detalj iz 169. večitog derbija - Copyright MN Press

Pred nama je novi vikend, a to znači i mnogo sporta na kanalima TV Arena sport. Za subotu i nedelju ćemo vam preporučiti fudbalske i teniske događaje, a neke od mečeva ćemo pratiti uživo u tekstualnom prenosu, uz HD snimke. U proteklim danima, imali ste prilike da vidite kako to izgleda, kada smo prenosili dešavanja iz UEFA takmičenja.

U subotu ćete imati priliku da gledate meč timova iz vrha tabele Superlige. Crvena zvezda će dočekati drugoplasirani TSC i ujedno imati priliku da odbrani titulu, odnosno da osvoji šestu uzastopnu.

MN Press
 

Meč na stadionu "Rajko Mitić" će početi u 18 časova, a moguće je da i na kraju bude proslave. Za to je ekipi Miloša Milojevića dovoljan i bod, a sve to ćete moći da pratite na Premiumu 1.

U isto vreme nas očekuje i duel Serije A, koji će nam biti posebno zanimljiv zbog okršaja rođene braće i reprezentativaca Srbije. Uzdanica Lacija, Sergej Milinković-Savić će pokušati da savlada Vanju koji je na golu Torina.

Ulogu favorita u ovom okršaju imaće Rimljani, a pošto je Ćiro Imobile povređen u saobraćajnom udesu, sve oči će biti uprte u srpskog vezistu. Naravno, ne smemo da ne spomenemo da se u timu "bikova" može očekivati i nastup Nemanje Radonjića i Ivana Ilića.

Nedelja je bogatija, pošto ćete imati priliku da gledate derbi Primere, između Barselone i Atletika (16.15), zatim okršaj Superlige, između Čukaričkog i Partizana, i za kraj derbi Serije A između Juventusa i Napolija.

Pošto je konačno završen prekinuti meč Čukaričkog i Partizana, jasno je ko će u nedelju biti domaćin. Trećeplasirani Brđani će ponovo ugostiti crno-bele u utakmici prvog kola plej-ofa. Ovaj duel će početi u 18.30.

MN Press
 

I za kraj dana (20.45) derbi Serije A. Napoli koji je veoma blizu titule dočekaće Juventus kojem su vraćeni bodovi i koji je sada ponovo u igri za plasman u Ligu šampiona. Uz to treba napomenuti da su oba tima imala obaveze u UEFA takmičenjima. Mada je Napoli ispao od Milana u četvrtfinalu Lige šampiona, dok je Juventus preko Sportinga obezbedio plasman u polufinale Lige Evrope. Naravno, u Srbiji će se posebno pratiti učinak Dušana Vlahovića i Filipa Kostića, u redovima torinskog velikana.

Biće tu i tenisa i to iz Banjaluke. Za subotu su zakazana polufinala, a za nedelju finale koje će početi u 14 časova.

MN Press
 

Jasno je da se u trenutku objavljivanja ovog teksta ne zna ko će igrati, ali se očekuje da jedan od finalista bude Novak Đoković koji će danas u četvrtinalu igrati protiv Dušana Lajovića. Mada su tu još i Miomir Kecmanović i Laslo Đere.

Naravno, na TV Arena sport biće i prenosa iz Engleske, Francuske, kao i iz NBA u kojoj je počeo plej-of.

 

Top 5 TV prenosa ovog vikenda:

Subota (18.00) Crvena zvezda - TSC (TV Arena sport - Premium 1)

Subota (18.00) Lacio - Torino (TV Arena sport - Premium 2)

Nedelja (16.15) Barselona - Atletiko Madrid (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (18.30) Čukarički - Partizan (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (20.45) Juventus - Napoli (TV Arena sport - Premium 1)

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike