Zvezdin Milojević pokazao na derbiju šta misli o radu šefova, Partizan prvo da se reši Vazure i Vučelića, pa onda sve ostalo

27.04.2023

10:52

0

Autor: D. P.

Odjeci 170. večitog derbija

Zvezdin Milojević pokazao na derbiju šta misli o radu šefova, Partizan prvo da se reši Vazure i Vučelića, pa onda sve ostalo
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Pre 170. večitog derbija jedina dilema među navijačima Partizana i Crvene zvezde bila je oko toga da li će u mreži domaćina završiti dve, tri, četiri ili pet lopti.

Pitanje pobednika niko nije postavljao, jer tim koji izgubi na svom stadionu od Radnika ili novosadske Mladosti nema pravo ničemu dobrom da se nada, posebno ako protiv sebe ima ekipu koja nadmoćno gazi sve pred sobom u Superligi. 

Posle utakmice 0:0 u Humsko pitanja se samo množe i postavljaju ih obe strane, ali dva ipak dominiraju: zašto je Partizan sebi dozvolio tolika sramoćenja od februara i kako Zvezda misli sa ovim sastavom u Ligu šampiona?!

Klupa Zvezde teška nekoliko miliona

Ni za jedno neće biti lako doneti odgovore. Već klasika postaje da crveno-beli osvajaju titule najkasnije u oktobru, a uprkos peharima, novcu, pojačanjima, svako proleće Marakani donosi razočarenje i najavu talasa novih promena tokom leta.

Sa sledećim talasom odjahaće trener koji se izborio za titulu, ali je negde procenjeno da još nije zreo za Crvenu zvezdu i izazove pred njom i da zato mora svoje mesto prepustiti drugom stručnjaku.

24sedam/Katarina Mihajlović
Borjan, najbolji igrač Zvezde na derbiju

 

Na drugoj strani, isti taj Milojević kojeg smenjuju tri meseca pre kraja prvenstva, svesno ili ne, daje ocenu rada svojih šefova tako što im četvoricu (Kangva, Azarov, Mitrović, Prucev) skupo plaćenih igrača ostavlja na klupi za rezerve protiv Partizana.

Još samo nedostaje da ih pita "koga ste to dovodili" ili još bolje "na šta ste vi dali pare" ako Prucev nije zaslužio ni minut u derbiju, ako Katai na krilu i dalje ima prednost u odnosu na malog Mitrovića za koga je Barselona navodno zimus nudila 6.000.000 evra.

Partizanu treba golman, dva štopera ...

Tanko je sve to, a šta bi se tek o Zvezdi mislilo da je u Joviću bilo života kada je sa peterca morao da probuši Borjanovu mrežu ili kada je Dijabate gađao semafor umesto gola sa desetak metara u prvom poluvremenu.

Leto će biti poslednja prilika da se i Partizan reši svih svojih zabluda. Nula protiv Zvezde ne sme da ih zavara i sokoli bez razloga i da se misli kako ovako selektirana odbrana zaslužuje još jednu šansu.

Opet su fijukale lopte kroz šesnaesterac, a da ni golman Stevanović, ni njegovi štoperi nisu bili postavljeni za njihovo izbacivanje iz kaznenog pre nego što padnu na tlo. Urgentno je dovođenje novog golmana, bar dvojice štopera ...

24sedam/Katarina Mihajlović
Uroševič i Vigo u duelu

Svakako se zahvaliti Rikardu ili ga imati kao opciju za poslednjih 15-20 minuta ako uopšte postoji isplativost takvog posla. Sa psiholozima zajedničkim snagama doneti odluku o Dijabateu kako bi se i definitivno utvrdilo da li postoji opasnost od novih misterioznih nestanaka...

Šta sa Duljajem? Prema prikazanom nije zaslužio poverenje, ali dete kluba niko ne može gledati kao ostale trenere i stvarati mišljenje o njegovom trenerskom znanju na osnovu pet mečeva.

Šta god da bude odluka o Duljaju bilo bi dobro za Partizan da je ne donose Vazura, Vučelić i Kralj! Oni su previše toga rešavali poslednjih devet godina i ne zaslužuju da svom spisku istrošenih asova dodaju još jedno ime!

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike